Cevap: İnanılmaz ama gerçek! Yine kar geliyor!
[QUOTE=oliver_han;93484]erciyese gitmek farz mı oldu ne ;D[/QUOTE]
gel vatandaş gelllllllll,,, erciyesten başka gidecek yer kalmadı sanırım arkadaşlar, 2gundur yagan kar olumlu etkıledı pıstlerı, geçen hafta sonu bile aşırı kalabalık yoktu, herkes kayak yapılmadıgını düşünüyor sanırım ama son 10 yılın en yogun kar yagışını aldı erciyes,, mutlaka gelmeye çalışın , değecektir ,,,,,,,,,,,
[url=http://www.erciyeskayak.com]ERCİYES KAYAK EVİ...[/url]
[QUOTE=drunk bat;93618]evet beden terbiyesininki bahsettiğim. zümrüt sürekli çalışıyordu. bir kişi çıkacak olsa dahi çalışıyor. aslında tam tersi olması lazım çünkü zümrüt kar amacı güden ticari bir işletme dolayısıyla bir kişi için çalıştırmamasını anlayabilirim, maliyetini kurtarmayacağı için. ama beden terbiyesininki devlete ait, kar amacı yok. pro. kayakçılar zaten bedava yararlanıyor, bizler de zümrütten daha ucuz olduğu için tercih ediyoruz, 4:30 a kadar sürekli çalışmasını beklerdim. ama sadece benim için çalıştırmaları için de ısrar edemezdim, etmedim.[/QUOTE]
hakikaten zümrüt sürekli çalışıyor... ama şahsen gıcığım var... o yüzden pek tercih etmem... :)
[QUOTE=erciyeskayak;93638]gel vatandaş gelllllllll,,, erciyesten başka gidecek yer kalmadı sanırım arkadaşlar, 2gundur yagan kar olumlu etkıledı pıstlerı, geçen hafta sonu bile aşırı kalabalık yoktu, herkes kayak yapılmadıgını düşünüyor sanırım ama son 10 yılın en yogun kar yagışını aldı erciyes,, mutlaka gelmeye çalışın , değecektir ,,,,,,,,,,,
[url=http://www.erciyeskayak.com]ERCİYES KAYAK EVİ...[/url][/QUOTE]
erciyesin hava sıcaklığı düşük seyretmesi sebebiyle biraz daha iyi kondisyonda pistlere sahip olduğu bir gerçek... ama son 10 yılın en yoğun kar yağışı iddialı bir açıklama olmuş... kayseri merkezde neredeyse 1 metre kar olduğunu bilirim ben... ;) ;D geçen seneye göre iyi aldı desek daha doğru olur... ;)
erciyesin hava sıcaklığı düşük seyretmesi sebebiyle biraz daha iyi kondisyonda pistlere sahip olduğu bir gerçek... ama son 10 yılın en yoğun kar yağışı iddialı bir açıklama olmuş... kayseri merkezde neredeyse 1 metre kar olduğunu bilirim ben... ;) ;D geçen seneye göre iyi aldı desek daha doğru olur... ;)[/QUOTE]
ben 14 yıldır ticaret yapıyorum erciyeste ,, ve sezonun neredeyse yarı gununu dagda geçirıyorum,, kar durumunu benden ıyı bilecek biri oldugunu düşünmuyorum, dagda çalışanlar ve esnaflar hariç????????
Uludağ'da Salı günü hafif bi kar yağışı var gibin görünüyor...
[QUOTE=erciyeskayak;94295]
ben 14 yıldır ticaret yapıyorum erciyeste ,, ve sezonun neredeyse yarı gununu dagda geçirıyorum,, kar durumunu benden ıyı bilecek biri oldugunu düşünmuyorum, dagda çalışanlar ve esnaflar hariç????????[/QUOTE]
erciyese sürekli gidip gelirim, bir dönem kayseride de çalıştım... merak etmeyin en az sizin kadar iyi bilirim erciyesi... ;)
[QUOTE=oliver_han;94306]erciyese sürekli gidip gelirim, bir dönem kayseride de çalıştım... merak etmeyin en az sizin kadar iyi bilirim erciyesi... ;)[/QUOTE]
BEN BURADA 3 YILDIR BİLGİLENDIRMELER YAPIYORUM,,
hiç bir zaman ticari kaygılarla yanıltıcı bilgiler vermedim,
sitedeki uye arkadaşlar bu konudakı düşüncelerini yazsınlar, benım telefonum sureklı bilgi almak ısteyen ınsanlar tarafından aranır ve bu ınsanlar başka herhangı bir ticarethaneyi yada tesısı arayarak bilgi almazlar, yazdıklarımın arkasındayım , erciyes son 10 yıla gore en ıyı kar yagışını bu sene almıştır,
bu sene gelenler görmüşlerdir ,, saygılarımla,,
[QUOTE=erciyeskayak;94310]BEN BURADA 3 YILDIR BİLGİLENDIRMELER YAPIYORUM,,
sitedeki uye arkadaşlar bu konudakı düşüncelerini yazsınlar, benım telefonum sureklı bilgi almak ısteyen ınsanlar tarafından aranır ve bu ınsanlar başka herhangı bir ticarethaneyi yada tesısı arayarak bilgi almazlar, yazdıklarımın arkasındayım , erciyes son 10 yıla gore en ıyı kar yagışını bu sene almıştır,
[URL="http://www.erciyeskayak.com"]ERCİYES KAYAK EVİ...[/URL][/QUOTE]
kusura bakmayın sizin kadar iddialıyım yazdıklarım hususunda... ;)
forumdaki başlıkları aratacak olursanız, ocak ayı sonunda bizzat yaşadığım durumu, fotoğrafları ve forumda yapılan yanlış bilgilendirmeleri de göreceksiniz... ;)
konuyu uzatmanın alemi yok... çünkü ikimizde iddiamızdan vazgeçmeyeceğiz gibi... ;)
[QUOTE=oliver_han;94316]kusura bakmayın sizin kadar iddialıyım yazdıklarım hususunda... ;)
forumdaki başlıkları aratacak olursanız, ocak ayı sonunda bizzat yaşadığım durumu, fotoğrafları ve forumda yapılan yanlış bilgilendirmeleri de göreceksiniz... ;)
konuyu uzatmanın alemi yok... çünkü ikimizde iddiamızdan vazgeçmeyeceğiz gibi... ;)[/QUOTE]
MAŞALLAH her konuda bilgilisiniz 2973 mesaj?
bol karlı günler,,,
[QUOTE=erciyeskayak;94310]BEN BURADA 3 YILDIR BİLGİLENDIRMELER YAPIYORUM,,
[url=http://www.erciyeskayak.com]ERCİYES KAYAK EVİ...[/url][/QUOTE]
son 10 yılın en iyi karını almış olma hususunda birşey diyememem tabii ki, sadece iki yıldır kayıyorum. ama kemal abiye (erciyeskayak) insanları erciyese çekmek için yanlış bilgi vermeyeceğine dair kefil olabilirim. sağolsun ihtiyaç duyduğumuzda yardımcı oluyor, aradığımızda bilgilendiriyor. Çarşamba ve bugün (cuma) ben de piste çıkıp kaydığım için (Erciyes son durum başlığına da yazdım, bulabilirsiniz) pistin gayet güzel, pist dışının ise özellikle boardcular için mükemmel olduğunu söyleyebilirim.
[QUOTE=drunk bat;94324]son 10 yılın en iyi karını almış olma hususunda birşey diyememem tabii ki, sadece iki yıldır kayıyorum. ama kemal abiye (erciyeskayak) insanları erciyese çekmek için yanlış bilgi vermeyeceğine dair kefil olabilirim. sağolsun ihtiyaç duyduğumuzda yardımcı oluyor, aradığımızda bilgilendiriyor. Çarşamba ve bugün (cuma) ben de piste çıkıp kaydığım için (Erciyes son durum başlığına da yazdım, bulabilirsiniz) pistin gayet güzel, pist dışının ise özellikle boardcular için mükemmel olduğunu söyleyebilirim.[/QUOTE]
tşk ederim güzel düşüncelerini dile getirdiğin için....bizim amacımızda erciyese daha fazla insan gelsin, tesisleşme olsun , rekabet ortamı oluşsunkı insanlar memnun kalsın, talebin artması tesisleşmenın artması demektir.
en azından ben boyle düşnüyorum,, saygılarımla,,