saat 11 e kadar 10 tur atmış oluruz bizde ahahahaua
Printable View
saat 11 e kadar 10 tur atmış oluruz bizde ahahahaua
[QUOTE=SnowStorm;93510][SIZE=2]Açıkçası eğer biraz rahatsız olmasam ve hafta sonu Ankara ekibiyle buluşmamız olmasa bu haftayı kesinlikle kaçırmazdım , hele de bi kaç haftadır gidemediğim için içime oturdu :p
Fırsatınız varsa kaçırmayın , nasıl ve kiminle giderseniz gidin ama gidin :cool:
Eğer ki havalar bir delilik eder de bir sonraki haftaya sezon kapanmamış olursa adımı ilk sıradan yazdırıyorum ;D
1- BOSS
[/SIZE][/QUOTE]
sezon kapanmasa da oteller kapanmış olabilir...
Uludaga yagarsa iyi olur aslinda . Agaoglu hep acikmis sanirim ;) ...
Kar geliyormuş ama yağmadan geçiyormuş... (express soğuk hava kütlesi)
yalan haber bunlaaaar, kamuoyunu yannis yonlendiriyonuz.. gafa garistiryon booooosssssssssss :D
Bugün erciyesteydim, sabah 10 gibi çıkıp, öğleden sonra 2:30 gibi indim. Dün gece kar yağmış, yüzeyde 10 cm kadar yeni kar vardı ama onun altı helva gibi denilen kıvamdaydı sanırım. yine de güzeldi. teleskiden benden başka çıkan olmadığı için 2 gibi kapattılar, ben de indim. bundan sonrasında kar yağar mı bilmiyorum, snow-forecast da kar göstermiyor. Erciyes bu haftasonunu çıkarır, düşük bir ihtimalle de gelecek haftasonunu
[QUOTE=gokbey;93539]sezon kapanmasa da oteller kapanmış olabilir...[/QUOTE]
[QUOTE=Josp;93540]Uludaga yagarsa iyi olur aslinda . Agaoglu hep acikmis sanirim ;) ...[/QUOTE]
kartutkusuna otel mi yok be? ;) ağaoğlu 12 ay açıkmış diye biliyorum ben de... ;D
[QUOTE=SEYİRCİ;93532]saat 11 e kadar 10 tur atmış oluruz bizde ahahahaua[/QUOTE]
babacım o mesafeye ve sürate bağlı... ılgazda 15 de 20 de atarım, kafamı bozarsanız 30 bile yaparım... :P ;D
[QUOTE=gokbey;93553]Kar geliyormuş ama yağmadan geçiyormuş... (express soğuk hava kütlesi)[/QUOTE]
geçerken bi de nanik yapıyormuş... :p ;D
[QUOTE=LuNiZ;93580]yalan haber bunlaaaar, kamuoyunu yannis yonlendiriyonuz.. gafa garistiryon booooosssssssssss :D[/QUOTE]
gas gas asparagas... :p ;D
[QUOTE=drunk bat;93581]Bugün erciyesteydim, sabah 10 gibi çıkıp, öğleden sonra 2:30 gibi indim. Dün gece kar yağmış, yüzeyde 10 cm kadar yeni kar vardı ama onun altı helva gibi denilen kıvamdaydı sanırım. yine de güzeldi. teleskiden benden başka çıkan olmadığı için 2 gibi kapattılar, ben de indim. bundan sonrasında kar yağar mı bilmiyorum, snow-forecast da kar göstermiyor. Erciyes bu haftasonunu çıkarır, düşük bir ihtimalle de gelecek haftasonunu[/QUOTE]
beden terbiyesinin teleskisinden bahsediyorsunuz değil mi? acaba zümrüt telesiyej siz ayrılırken çalışıyor muydu?
[QUOTE=oliver_han;93593]beden terbiyesinin teleskisinden bahsediyorsunuz değil mi? acaba zümrüt telesiyej siz ayrılırken çalışıyor muydu?[/QUOTE]
evet beden terbiyesininki bahsettiğim. zümrüt sürekli çalışıyordu. bir kişi çıkacak olsa dahi çalışıyor. aslında tam tersi olması lazım çünkü zümrüt kar amacı güden ticari bir işletme dolayısıyla bir kişi için çalıştırmamasını anlayabilirim, maliyetini kurtarmayacağı için. ama beden terbiyesininki devlete ait, kar amacı yok. pro. kayakçılar zaten bedava yararlanıyor, bizler de zümrütten daha ucuz olduğu için tercih ediyoruz, 4:30 a kadar sürekli çalışmasını beklerdim. ama sadece benim için çalıştırmaları için de ısrar edemezdim, etmedim.
saatlerde ileri alinmisken doya doya kayilir ama yagicak kadar ne kadar kaydirir bilemem artik.. yinede kayacak bir yer kesin wardir:)
its always snowing somewhere!!
californiadada yagiyor suan bu ay guzel yagarsa temmuza kadar takiliriz halen 2.5 ile 4 metre arasi kar var