kartalkaya kapandığına göre uludağ'a yağması için dua edilebilir. cumartesi akşamı hafif bişi görünüyo ama bu haftasonu için gaza gelmeye yetecek mi göreceez...
Printable View
kartalkaya kapandığına göre uludağ'a yağması için dua edilebilir. cumartesi akşamı hafif bişi görünüyo ama bu haftasonu için gaza gelmeye yetecek mi göreceez...
[QUOTE=gokbey;93485]kartalkaya kapandığına göre uludağ'a yağması için dua edilebilir. cumartesi akşamı hafif bişi görünüyo ama bu haftasonu için gaza gelmeye yetecek mi göreceez...[/QUOTE]
valla uludağa ne yağar belli olmaz... yağmur da olabilir sıcaklığa göre... :(
Vallaha dun gece ruyamda gormustum :D sabah kalktigimda zaten anca ruyamda gorurum demistim ama gercek oldu :D son birkez daha kaysak tadindan yenmeezzz....:) :)
asparagaaaasssssss ;D;D;D
[QUOTE=oliver_han;93495]valla uludağa ne yağar belli olmaz... yağmur da olabilir sıcaklığa göre... :([/QUOTE]
alt istasyonda yağmur gözüküyo zaten.
valla son bi gitmek istiyorum ben de ama kararsızım...
[QUOTE=gokbey;93506]alt istasyonda yağmur gözüküyo zaten.
valla son bi gitmek istiyorum ben de ama kararsızım...[/QUOTE]
en az 8 ay kayamayacağız, belki daha bile fazla... risk almaya değer mi? kesinlikle evet! ;D
[SIZE=2]Açıkçası eğer biraz rahatsız olmasam ve hafta sonu Ankara ekibiyle buluşmamız olmasa bu haftayı kesinlikle kaçırmazdım , hele de bi kaç haftadır gidemediğim için içime oturdu :p
Fırsatınız varsa kaçırmayın , nasıl ve kiminle giderseniz gidin ama gidin :cool:
Eğer ki havalar bir delilik eder de bir sonraki haftaya sezon kapanmamış olursa adımı ilk sıradan yazdırıyorum ;D
1- BOSS
[/SIZE]
valla biz ılgaz için rezervasyonumuzu yaptırdık arkidişler:p;D
[QUOTE=SEYİRCİ;93517]valla biz ılgaz için rezervasyonumuzu yaptırdık arkidişler:p;D[/QUOTE]
satıışşşş babacım... ;D ;D ;D
aman yavaş ve dikkatli kayın seyirci... 11 gibi pist helva kıvamına gelmiş olur... kayakları tutacaktır... ;)
Hastaliktan yeni kurtuldum bende, ama tabiat ana bizi bir gorurse tekrar, daga son bir imzami atarim. Nasil gidesim var hemde :)