ınancımız var gıdıcez gorucez olmadı absınthe ıcıp gerı donucez kı kuter ercıyes dıyo
Printable View
ınancımız var gıdıcez gorucez olmadı absınthe ıcıp gerı donucez kı kuter ercıyes dıyo
snowstuff benim iş paszartesiye sarktı. hafta sonu boşum. gidebiliriz... ;D
ooo super tuncay abide gelio bisim iş sadece snowstuff kaldı okey derse geliorus tuncay abi ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Bozdağ çok şanssız yaa..
abi izmir bozdağ mı ;D sende şanssız yerde oturuon be abi
bende izmirliyim ama bak allahtan gayseride öğrenci oldum :)
buraya hiç istemeye istemeye geldim abbam zorla gönderdi. şimdi yatp kalkkıp dua ediyom babama ;)
hangi bölüm
beslenme ve diyetetik..
oo tam benlik bölüm..
göbek iyicene çıktı artık, yok etmem lazım..bu ara paso diyet beslenme atraksiyonları yapıyom..
en iyi zayıflama snowboard ;)
hazır da sezon yaklaşmışne bol bol git erciyese. e orda görüşrüüz artık..
snowbord genç işi ..
siz yapın...biz kayak takıyoz..
hisarcık bu sene kaç kaat yapar aletleri
bayramda 5 gün yer ayırttım ben erciyeste kalacam..
kayak manyaaa olayım bi..şöle 1 aylık hava durumunu gösteren bi site yyokki bakacak..bayramda kar olacakmı diye..
olacak olcak inş
Tuni Umut selam,
Planlar % 90 hazır kısmetse pazara ordayız.
Mephisto da sormuş lifleri açtırıcaz, kayseridende bir ekip daha olacak -ki onlar kesin kayacaklar- haftasonu yağış gösteriyor inşallah tüm pist açık olur ama en kötü 1 ve 2 arasındaki telesiyeji çalıştırtıcaz, tahminim 20 kişi cicarındayız ve yeterli ödeme yapmış oluruz. yanlız Umut kar ezilmemiş olacak benim için mükemmel umarım sizin için sorun olmaz birde gelmeniz kesindir umarım
yaw çocuklar gibi şenim yaw ;D ;D ;D
[quote=snowstuff ]
Ne oldu Tuni hani sen snowboard u bişeye değişmiyodun, diğerlerini sallıyodun haa :P :P :P ;D ;D ;D
Benim kayserideki elemanlardan birisi zümrütün eski çalışanlarından 4-5 sene şeflik yapmış orda bilgileri ondan alıyorum
Ama sen cumartesi kayarsan daha net bilgi beklerim senden
[/quote]
Bunada yanıt alamadık tunicim şu sallama işine :P
yaw işimi salladım
bende kesin geliyom
o zamana kadar yaşarsam bi kaza geçirmezsem.
pazar görüşrüüz ;)
board benim için herşey ;)
Pazara ordayım.
Pazar için o kadar iş iptal ettimki ::)
aynen... pzar günü ne kadr yağacak mı?
[quote=ziliaris ]
bayramda 5 gün yer ayırttım ben erciyeste kalacam..
kayak manyaaa olayım bi..şöle 1 aylık hava durumunu gösteren bi site yyokki bakacak..bayramda kar olacakmı diye..
[/quote]
BİR aylık mı ?? Ben yapayım hergün kar olacak.. ;D ;D ;D ;D
Bir haftalık tahminler zaten zor tutuyo...Bir aylıkları saçmalıyor zaten bence..Yani mevsim normallerine göre yapıyolar... :D
[quote=snowboard06 ]
abi izmir bozdağ mı ;D sende şanssız yerde oturuon be abi
[/quote]
Evet kar açısından öyle, ama İzmir'i hiçbiyere değişmem...
Böyle şehirlerde kar daha çok seviliyo aslında, bi kar yağdı mı herkes hayretle izliyo.. ;D ;D ;D
Zaten Bozdağ'ı ya da orada bir kayak merkezi olduğunu İzmir'in yüzde 80 i falan bilmez herhalde..Tanıtım çok az.. :( :( >:(
Sanırım önümüzdeki haftasonu sezon açılmış olacak. Snow forecast'e göre pazartesi gününden sonra yoğun kar yağışı bekleniyor. Herkesin gözü aydın.
[quote=sygnylmz ]
Sanırım önümüzdeki haftasonu sezon açılmış olacak. Snow forecast'e göre pazartesi gününden sonra yoğun kar yağışı bekleniyor. Herkesin gözü aydın.
[/quote]
snow forecast da deısıklık olmus onceden 5 gunun detaysız hava drumunu verıodu sıte sımdı öle bısey yok:S ayrıca hangı tesıslerde sezon acılcak:S
[quote=cru3ll ]
snow forecast da deısıklık olmus onceden 5 gunun detaysız hava drumunu verıodu sıte sımdı öle bısey yok:S ayrıca hangı tesıslerde sezon acılcak:S
[/quote]
Evet şimdi vermiyo..
[quote=cru3ll ]
[/quote]
Uludağ'da perşembe sabahına kadar 71 cm, Kartalkaya'da ise 37 cm yeni kar gözüküyor. Saklıkent, Keltepe, Kartepe, Elmadağ'da da yoğun kar yağışı gözüküyor. Hadi bakalım hasret bitiyor gibi.
Evet yaw , bende gördüm içim açıldı valla, bu arada inşallah bu akşam iş çıkışı sezonu açıyorum , orada fotograf çekip size göndermeye çalışıcam ;)
Geliyor geliyor ;D
[url]http://www.snow-forecast.com/resorts/Kartalkaya/3day/mid[/url]
[url]http://www.snow-forecast.com/resorts/Kartepe/3day/top[/url]
[url]http://www.snow-forecast.com/resorts/Uludag/3day/mid[/url]
Bu snow-forecast ne demek istiyor anlamadım ben. 1 saat önce yoğun yağış dediği Kartepe ve kartakkayaya şimdi yağmur diyor. inanmıyorum artık bunlara...
Snowforecast meteorolojiden daha doğru tahmin yapıyor..
ama verileri çok değişiyor
yağış günündeki verileri doğru çıkıyoo,öncekiler çok değişiyo...
maalessef oyle, cok sevinmistim 40cm kar geliyo diye kartalkaya ya sonra bi baktim 4 e dusmus :@
Uludağ çok fazla değişmedi bakalım. Hala umutluyuz.
Bir ara çok sevinmiştik bu sene sezon erken açılacak diye. Ama sanki geçen seneden bile geç açılacak gibi. :'(
ewt ewt kasımda aççcas sanmıştım inş kartalkaya açar bu hafta
[quote=mericos ]
maalessef oyle, cok sevinmistim 40cm kar geliyo diye kartalkaya ya sonra bi baktim 4 e dusmus :@
[/quote]
Belki gene yükselir tahmin. ;D ;D ;D ;D
bayrama azkaldı abi hemen kar... fırtına... mmümkünse ...
[quote=cem uçar ]
bayrama azkaldı abi hemen kar... fırtına... mmümkünse ...
[/quote]
Evet evet poyraz karayel fırtınası,,tipi falan... ;D :D ;D :D
;D ;D ;D
Eastern Europe
We expect widespread moderate falls of snow across mountain regions over the next few days. [u][b]Heavier snowfalls for Turkey [/b] [/u] later in the week too but becoming drier further west. Borovets is reporting just 10cm of snow right now but the good news is that it is -7 degrees about the tops and there is fairly heavy snow forecast for Tuesday.
Antalya'ya bu kadar yağmur düşüyosa Saklıkent baya bi karlanır.. :) :)
[url]http://www.weather-forecast.com/locations/Antalya/forecasts/latest[/url]
ya abi karlansa nekadar karlanır ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Geldi galiba..:D
:) :D
AA'dan beni "çocuk" gibi sevindiren haber;
Kars'ta okullar tatil edildi
Kars'ta kar yağışı nedeniyle Selim ilçesi ve merkeze bağlı köylerdeki okullarda eğitime ara verildi.
Kars'ta gece etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı nedeniyle Selim ilçesi ve merkeze bağlı köylerde okullarda eğitim bugün ara verildi.
Sarıkamış'taki Bayraktepe Kayak Merkezi'ndeki pistlerde ise kar kalınlığının 125 santimetreye ulaştığı belirtildi.
A.A.