Cevap: Ilgaz Yıldıztepe Kayak Merkezi'ne Gidiyoruz (4-5 Ocak 2014)
[QUOTE=capeside;233477]bence de erteleyelim, kültür gezisine dönüşmesin. Erciyes'ten ağzımız yandı buradan ikinci golü yemeyelim.
Bir de seyirci hocamın verdiği kaporayı karşılayalım.[/QUOTE]
Kar olmadığı için otelin de bir şey diyeceğini sanmıyorum, ama bıdı bıdı yaparlarsa hiç uzatmayalım aynen capside'nin dediği gibi hep birlikte karşılayalım :thumbup1:
[QUOTE=iynem;233478]Top Seyirci de...Hava durumu gerçekten iç açıcı değil...[/QUOTE]
top taca çıktı yani :lol: ya da out.. Seyirci oyuna girsin ve gol atsın.. 11-12 veya 18-19 da olur.. gelmek farz oldu artık..
[QUOTE=CemKa;233479]Kar olmadığı için otelin de bir şey diyeceğini sanmıyorum, ama bıdı bıdı yaparlarsa hiç uzatmayalım aynen capside'nin dediği gibi hep birlikte karşılayalım :thumbup1:[/QUOTE]
kapora bizim kaporamız.. gerekeni yaparız..
[QUOTE=Kayula;233480]top taca çıktı yani :lol: ya da out.. Seyirci oyuna girsin ve gol atsın.. 11-12 veya 18-19 da olur.. gelmek farz oldu artık..[/QUOTE]
11-12 de seyirci nin işi vardı sanırım..
Kaporoyu gondermedim dahaaaaaa :) ama tesekkur ederim ince dusuncelerinizden dolayi, evet 11-12 ocakta okul musabakalarim var ama siz gidebilirsiniz arkadaslar, 18-19 ocakta uygun olabilir nasil isterseniz ama benim hala umudum var yani , sanki 27 araliktan itibaren acaip kar yagar diye bekliyorum ahahahhh bellimi olur :)
Simdilik kar durumuna gore hareket edelim derim ben kar olmassa gitmeyiz tabiki ama 27 aralikta 80-90 cm kar olmasi icin istisareye yatacagim haber bekleyin benden :)
[QUOTE=Seyirci;233484]Kaporoyu gondermedim dahaaaaaa :) ama tesekkur ederim ince dusuncelerinizden dolayi, evet 11-12 ocakta okul musabakalarim var ama siz gidebilirsiniz arkadaslar, 18-19 ocakta uygun olabilir nasil isterseniz ama benim hala umudum var yani , sanki 27 araliktan itibaren acaip kar yagar diye bekliyorum ahahahhh bellimi olur :)[/QUOTE]
Duymamış olayım.. biz öncelikle sizler için geliyoruz.. kar veya pist bulma sıkıntımız yok...
[QUOTE=Seyirci;233485]Simdilik kar durumuna gore hareket edelim derim ben kar olmassa gitmeyiz tabiki ama 27 aralikta 80-90 cm kar olmasi icin istisareye yatacagim haber bekleyin benden :)[/QUOTE]
Otel bir opsiyon tarihi veriyor mu?
Oranın nasibine engel olmayalım..
Bizde perşembe/cuma hava durumu belli olur artık, son kararımızı verelim..
[QUOTE=iynem;233493]Otel bir opsiyon tarihi veriyor mu?
Oranın nasibine engel olmayalım..
Bizde perşembe/cuma hava durumu belli olur artık, son kararımızı verelim..[/QUOTE]
otelden yana bir sıkıntımız yok şimdilik
Yaw bu Kayu kim diyordum :) meğersem kendisi bir İstanbul beyefendisi olan Blueblacksea imiş vay seni vay vay :) :)