sanırım prosop bana tuni önermişti kaltım kayseriden istanbula gittim güzel bi takım aldım 600 ytl ye 6 taksit bot ve bord sadece bakalım nasıl olcak kar yagışını sabırsızlıkla bekliyorum bu arada proshopta ilğilenen arkadaşlara tşkler
Printable View
sanırım prosop bana tuni önermişti kaltım kayseriden istanbula gittim güzel bi takım aldım 600 ytl ye 6 taksit bot ve bord sadece bakalım nasıl olcak kar yagışını sabırsızlıkla bekliyorum bu arada proshopta ilğilenen arkadaşlara tşkler
[quote=sakiiin ]
arkadaşlar biz bugün DOME daki organizasyondan sonra PROSHOP a ugradık rebel, pınar, zio gigi çok güzel kask ve gözlükler vardı ihtiyacı olan baksın biz de sadece baktık aklımız kaldı:(((
[/quote]
yaaa sakiiin sorma o pembe kask müthişti dağın her yerinden bile yerim yurdum belli olur ;D
ayrıca pınar takımın hayırlı olsun ben çok beğendim güle güle kullan ;D ;D
cidden kask ve gözluk cok yakıştı abi sana ;D ama %50 ındırıme gırmeden sakın almaaa ;D ;D
Evet kayak veya bord alacak arkadaslar kes1nl1kle oraya ugramalar1n1 tavs1ye eder1m almayacak olsalar b1le g1d1p b1lg1 almalar1na b1le degecekt1r .
Bu arada Musdy bu arada sen h1c konusma bord u 1ncel1y1m derken ben1m kafay1 gozu patlatacakt1n bundan sonra sen1nle al1sver1s e g1tmem ben . Allah korusun :D
kusura bakma walla görmedim kafanı ;D o an boardu elıme alınca gözum hıcbıseyı görmedı kafanı bıle ;D bu arada o numarayı aradım bı acente cıkıyo muşteri temsılcısı falan acaba yanlışmı aldım dıye cok uzuldum, en kısa zamanda tekrar gıdıcem proshop a ;D sen gelme bu sefer kafan falan kırılır Allah korusun ;D
Yada su kasklardan yanımda taşıyayım daha mantıklı :D
mrb herkesee.. ben gecen sene kayaga başladım ama hem okul hem iş oldugu için pek fırsat bulup ilerleyemedm :-[ bu sene de madem ilerlemedm diyip snowboard dersi almaya karar verdm.. :) 22 yasındayım acaba cok mu geçç? 5 yasında cocukları görünce çok üzülüyorum da :(
bence alakası yok bir çok 30 35 yaşlarında yeni başlayanları tanıyorum bence ideal 1 yaştır o konuda kendinize kusur bulmayın sadece aklınızda bu işi ben yaparım inancına kapılmaktır ..
aa sahiden mi =) çok ii gaza geldm :) şimdi ilk iş bu taraflara kar yağmadan güzel bi takım almak.. bu konuda yardmcı olabılr misinizz? ne marka ve nasıl özellıkte bi şey almalıyım? ilk kez snowboard yapıcam..[color=pink][/color]
O konuda kesinlikle size yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır kayak konusunda yardım ederdim ama bord konusunda üzgünüm .. + bende 11 sene kayakdan sonra bu sezon bord a başlıyorum gerekli bilgiye sahip olan arkadaşlarımız kesinlikle yardımcı olacağından kuşkum yok ..
Yardım edebildiysem ne mutlu bana :)