Şu an İstanbul Çekmeköy tarafında harika bir kar yağışı var ;Dinşallah bu yağış kayak merkezlerinin kar durumunu daha da iyi hale getirir :D
Printable View
Şu an İstanbul Çekmeköy tarafında harika bir kar yağışı var ;Dinşallah bu yağış kayak merkezlerinin kar durumunu daha da iyi hale getirir :D
ümraniye taraflarında da karla karışık yağmur varmış demin telefonda söylediler gözünüz aydın getirdiniz kışı :)
Evet bugün yeni anladık kışın geldiğini. Uzun zaman oldu böyle yağış görmeyeli.
evet şu an çekmeköydeyim müthiş kar yağıyo ;D ;D
heryerde kar yagıo ıspartada da yazsa sezonu gectım hava bıraz ısınsın 3 kat gıyınıp bı markete gıttım donuyodum az kalsın kar yagsa bıraz rahatlasa hava
bizim kar yağdı ısındı 2 3 gün bu gece -26 diyodu ntv
ısparta bu kadar soguk olmuodu yagmur yagıodu kar yagıodu bı sekılde atlatıyoduk kış ı amam sımdı berbat soguk ustelık oglen cıkmıstım hava acıkdı guneslıydı gece nolucak kım bılır... walla evsizlere allah yardım etsın :(
[quote=head_matrix ]
ısparta bu kadar soguk olmuodu yagmur yagıodu kar yagıodu bı sekılde atlatıyoduk kış ı amam sımdı berbat soguk ustelık oglen cıkmıstım hava acıkdı guneslıydı gece nolucak kım bılır... walla evsizlere allah yardım etsın :(
[/quote]
ona bakarsan geçen sene 8 i civarı sezonu açmıştık küresel ısınma dedikleri bu oluyo heralde Allah gerçekten evsizlere yardım etsin gerçi burada pek olduğunu sanmıyorum evsizin eğer varsa bile artık yoktur :(
sultanbeyli'de yagıyormus :o :o :o
Anlaşılan yavaş yavaş Isparta ya doğru geliyor yağış.