-
Ynt: Kar geliyor!
Dünya hali böyle. Kiminin sevinci kiminin üzüntüsü oluyor.
Biri karda soğukta mahzur kalıyor çile çekiyor, kimi yağsın diye umut ediyor. Bazen düşünüyorum çok sevinmemiz iyi mi?
Dün sevinirken haberlerde Yozgat'ta birinin donarak öldüğünü gördüm, içim burkuldu...
-
[quote=DART ]
Beş günlük hava tahminlerinde cumartesi ve pazar günleri kar gözüküyor. Uludağda geçen sene kar yağışına yakalanmış ve kayamamıştık.Bu sefer hava kayak yapmaya uygun olur inşaallah.
[/quote]
Bunlar acı gercekler hava durumu bunu gösteriyo bizde çok yakalandık uludağ da bu durumda ama insallah tersi olur olmasada fark etmez ben yine kayarım tipi dahi olsa yani :)
-
Bizim yakalandığımız zaman sezon sonuydu. Hem tipi şeklinde kar yağıyordu hem de sert rüzgar esiyordu. Ama bu sefer bütün yılın acısını çıkartıcaz.Rebel kafana takma pazar günü her ihtimalle kayıcaz.
-
yeni haberler müthiş...ılgazda tam 1 mt. kar var..kaynak meteoroloji ;)
-
SON VERİLERE GÖRE ULUDAĞ KAR KALINLIĞI 80 cm.
KAYNAK : NTV 14.00 :D :D
-
daha 2 olmadi ama neyse ;D ;D ;D
-
[quote=ugguralp ]
daha 2 olmadi ama neyse ;D ;D ;D
[/quote]
TÜRKİYE AÇIK KAYAK MERKEZLERİ KAR KALINLNLIKLARI NTV 14.00 HABER ÖNCESİ 13.50_13.55 CIVARI ALINABİLİR..
NTV SON DERECE GÜVENİLİR BU BİLGİYİ UZUN YILLARDIR VERMEKYEDİR...
-
Arkadaşlar , mersinden erciyes düşünüyorum.. bilgisi olan var mı pistler kayak yapılabilir düzeyde mi yardımınızı rica ediyorum...
-
[quote=kayarnizam ]
Arkadaşlar , mersinden erciyes düşünüyorum.. bilgisi olan var mı pistler kayak yapılabilir düzeyde mi yardımınızı rica ediyorum...
[/quote]
iyi eğlenceler..pistler hazır..
-