-
Ynt: Kar geliyor!
[quote=dryusufhan ]
Evet arkadaşlar, ben de Umuttepedeyim ve işi gücü bıraktım, söyle güzel manzaralı bir odaya girdim elime de bir dosya aldım pencerenin kenarında okurmuş gibi yapıyorum. Hastalar delirdi galiba bu adam diyordur arkamdan. Burada manzara süper oldu. Oldu da nasıl ineceğiz şehre bilmem. Resmen tipi yapıyor. Daha şimdiden yerler görünmüyor. Burası böyleyse kartepe 1 metre olur bugün :D :D :D
Darısı kar görmeyenlere...
[/quote]
aminnnnnn
-
[quote=dryusufhan ]
Evet arkadaşlar, ben de Umuttepedeyim ve işi gücü bıraktım, söyle güzel manzaralı bir odaya girdim elime de bir dosya aldım pencerenin kenarında okurmuş gibi yapıyorum. Hastalar delirdi galiba bu adam diyordur arkamdan. Burada manzara süper oldu. Oldu da nasıl ineceğiz şehre bilmem. Resmen tipi yapıyor. Daha şimdiden yerler görünmüyor. Burası böyleyse kartepe 1 metre olur bugün :D :D :D
Darısı kar görmeyenlere...
[/quote]
Bugun bizede kısmet oldu yogun kar yağışını görmek ama şimdilik durmuş gibi, görünüyor :( Yinede burada çok yağmasada olur , asıl dağlara yağsın. Kartepe de kar olursa ve eşimde izin verirse Cumartesi de gitmek istiyommm. Karlar beni çağırıyorrrrrr... ;D ;D
-
YURTTA TÜM KAYAK MERKEZLERİ YAĞIŞ ALIYOR.
NTV 11.00
-
[quote=Toma ]
YURTTA TÜM KAYAK MERKEZLERİ YAĞIŞ ALIYOR.
NTV 11.00
[/quote]
bence davraz haric.. bugunden sonrada haftasonuna kadar acık gozukuo hava :(
-
[quote=head_matrix ]
bence davraz haric.. bugunden sonrada haftasonuna kadar acık gozukuo hava :(
[/quote]
Isparta'da hafif kar var şu an.
-
ULUDAĞ 70
KARTALKAYA* 25
PALANDÖKEN 21
ILGAZ* 40
ERCİYES* 36
PALANDÖKEN K.M. 21
DAVRAZ 15
KARTEPE* 55
bayagı durumun ıyıye gıdıyor :D davrazda işlh hafta sonu ıyı olcak
-
Kayışdağı (İstanbul)'un zirve beyaz olmaya başladı....
-
bursa merkez karlar altında şuan
-
[quote=kardelen ]
bursa merkez karlar altında şuan
[/quote]
istanbulda öyle olsun istiyoruzz ! :(
-
bursayla istanbul yakın zaten hava durumları da hemen hemen aynı oluyo orası da olur heralde