-
Ynt: Kar geliyor!
:D:D yaz mecıyekoy de kar bekleyen delı dersen herkes tanır bılır :D
sabah buyuk bı sevıncle uyandım dedım sımdı heryer bembeyazdır dıye kalktım baktım hıc bısı yok :( gunduz yagarsa hemen erırde ama gece yagarsa guzel olur helede ıst de kar bambaska..
-
[quote=BeytX ]
Evet Beykoz'da da kar yagıyo. :)
Edit: yanlis smiley. Bundan güzel baska haber olabilr mi :) :)
[/quote]
-
ben üstelik kar yağınca 2 kat seviniyorum
kar yağınca tatil olan tek iş benimkisidir herhalde ;D ;D kar yağarsa inşaat durur ;D ;D
-
kocaelin ünv. şuan burası fena her yer karrr ;D ;D
-
[quote=zio gigi ]
ben üstelik kar yağınca 2 kat seviniyorum
kar yağınca tatil olan tek iş benimkisidir herhalde ;D ;D kar yağarsa inşaat durur ;D ;D
[/quote]
ohhh vallaa ne guzel bızımkı yollar kapansa yuruyerek gelın der :S yınede gelın der sımdı evın camında koltukta bı kahve ıle yagısı ızlemek vadı pehhhh
-
[quote=snow_tepe ]
kocaelin ünv. şuan burası fena her yer karrr ;D ;D
[/quote]
umuttepede misin oofff orayı düşünemiyorum merkezde bir damla kar yokken orası diz boyu kar oluyor eskiden (ilk yapıldığı yıllarda hala öyle mi bilmiyorum) minibüsler bile çıkamıyordu yolcuları aşağıda bırakıyordu tepeye tırmanıyorlardı ;D
-
walla bılmıomda eskıyı 12'ye kdr dagdan aşağıya mınubuslerle ınebılırsek ıyıdır korkuom mahsur kalcaz hehe :P ;D ;D
-
[quote=snow_tepe ]
walla bılmıomda eskıyı 12'ye kdr dagdan aşağıya mınubuslerle ınebılırsek ıyıdır korkuom mahsur kalcaz hehe :P ;D ;D
[/quote]
senin ıcın helıkopter gonderırım ben merak etme kardesım :P
-
[quote=snow_tepe ]
[/quote]
çok mahsur kalan duymuştum. benim zamanıma yetişmedi orası. ben vinsan kampüsünden mezun oldum daha sonra mühendislik fak. taşındı oraya. ben okurken tıp, eğitim, fen edebiyat fakülteleri bitmişti ve taşınmıştı. çoğu arkadaşımın mahsur kaldığını hatta kar yağışı başladığında hocaların dersleri iptal ettiğini biliyorum ama o zamanlar yolları da kötüydü daha sonra yol çalışması da yaptılar
-
bensiz kaynatıyorsnuz hee ask olsun :D