hmm o mekan iyi guzel antalyadaki arkadaslar icin cok guzel bi haber
Printable View
hmm o mekan iyi guzel antalyadaki arkadaslar icin cok guzel bi haber
simdi baktim grand kartal'in webcam'inden, durum vahim, icler acisi.
Bugünden itibaren güzel yağış alacak...Çim kayağı günleri sona erecek...Ama doğru düzgün kaymak için yılbaşını geçecek gibi....
[quote=zio gigi ]
bu kar bize niye uğramıyorrr >:( >:( >:(
[/quote]
Ben yeni Kayak takımları aldım denememem için yağmıyor sanırım sorry arkadaşlar ;D ;D ;D
Bu onumuzdeki hafta icin ben cok umutluyum icimden oyle geliyo ozellikle onumuzdeki sali yagacak diye umut ediyorum bakalim ..
Ya palandokende kar makinesi sayesinde cogu kisi kayiyormus aksam haberlerinde erzurumda birisi roportaj yaparken izledim adam kar makinesi sayesinde mukemmel bir sekilde kayiyoruz diyor sasirdim kaldim makina saatte 1.5 ton su harciyormus baya bir kar cikariyormus ?
[quote=RebeL ]
Bu onumuzdeki hafta icin ben cok umutluyum icimden oyle geliyo ozellikle onumuzdeki sali yagacak diye umut ediyorum bakalim ..
Ya palandokende kar makinesi sayesinde cogu kisi kayiyormus aksam haberlerinde erzurumda birisi roportaj yaparken izledim adam kar makinesi sayesinde mukemmel bir sekilde kayiyoruz diyor sasirdim kaldim makina saatte 1.5 ton su harciyormus baya bir kar cikariyormus ?
[/quote]
inanma...üç tane kar makinesi en fazla 3-5 cm kar yapar.. ;) kayılcak durumda değil henüz pistler..
[quote=bkaan ]
inanma...üç tane kar makinesi en fazla 3-5 cm kar yapar.. ;) kayılcak durumda değil henüz pistler..
[/quote]
İlk yağan kardan fazla yapamaz herhalde. İlk yağan karda bile kayamıyorduk şimdi ise o karında yarısı eridi.
Ben Cuma yağar Pazartesi bir daha başlar diyordum Olmadı tutturamadık. :'( :'( :'(
ya hiyar agasi roportajda mukemmel bir sekilde kayak yapilir diyodu bende ne heveslenmistim ama roportaj sirasinda arkasinda dedemanin 22 nolu pisti vardi millet kayiyordu kafam karisti simdi :S
onlar geçen seneden olmasın ;D
ilk kar yağdığında geçen senenin görüntülerini göstermişlerdi televizyonda hemde erzurum un bile değildi van ın görüntüleriydi
Kar makineleri ne zaman geldi ama adam roportaj yaparken kar makineleri ile cok iyi bir kayak sergileniyor diye bir cumle kurmustu daha dogrusu kar makineleri ne zaman geldi eyer gecen sene ise gecen senenin roportajidir o zaman ..