Cevap: 17-21 Mart 2010 Sarıkamış Çamkar Otel
[quote=nuestra;132592]Karanlıkdere hakkında bir gelişme varmı ?[/quote]
henüz yok... bir test aşamasıdır gidiyor...
[quote=Kutay;132596]Arkadaşlar, üzülerek belirtmek istiyorruz, Sarıkamış turundan çıkmış bulunmaktayız.
Ne yazık ki elimizde olmayan sebeplerden dolayı planlarımızı değiştirmek zorunda kaldık.
Umarız başka bir programda buluşma şansı buluruz.[/quote]
o sebepleri yaratanlar utansın abicim... :cursing: neyse meseleyi dallandırıp budaklandırmayalım... bize düşen bir görev olursa yanınızdayız...
[quote=Kutay;132596]Arkadaşlar, üzülerek belirtmek istiyorruz, Sarıkamış turundan çıkmış bulunmaktayız.
Ne yazık ki elimizde olmayan sebeplerden dolayı planlarımızı değiştirmek zorunda kaldık.
Umarız başka bir programda buluşma şansı buluruz.[/quote]
Üzüldüm..Tanışma şansımız olurdu..
Çiftekavrulmuşu artık kendin alırsın:))
arkadaslar, 20-22 martta biz 3 kişi olarak katılmayı düşünüyoruz. yarına kadar opsiyonlu ucak biletlerimizi ayırttık. Otel konusunda bir sorun olur mu? Fiyatlar nedir? Oliver bana dönersen sevinirim. Transferler nasıl oluyor? Bi de Turk Hava Yolları'nda snowboard taşımak için ücret alınıyor mu??
[quote=cuneytd;132683]arkadaslar, 20-22 martta biz 3 kişi olarak katılmayı düşünüyoruz. yarına kadar opsiyonlu ucak biletlerimizi ayırttık. Otel konusunda bir sorun olur mu? Fiyatlar nedir? Oliver bana dönersen sevinirim. Transferler nasıl oluyor? Bi de Turk Hava Yolları'nda snowboard taşımak için ücret alınıyor mu??[/quote]
Havaalanı - Otel transferini otel sağlıyor. Snowboard yada kayak için adam başı 1 tane ücretsiz götürme hakkınız var ;)
Diğer bilgileri oliver size bildirecektir.
[quote=Emrah;132689]Havaalanı - Otel transferini otel sağlıyor. Snowboard yada kayak için adam başı 1 tane ücretsiz götürme hakkınız var ;)
Diğer bilgileri oliver size bildirecektir.[/quote]
sagol emrah, bu arada tekrar gecmis olsun. kartalkayadan sonra gorusemedik senle. ucak rezervasyon suresi dolmadan bilgi almam lazım. sen biliyorsan mesaj atabilir misin bana?
[quote=iceman;132693]Ayrıca board ağırlığı bagaj ağırlığınıza dahil edilmiyor.. ;)[/quote]
tesekkurler, bu iyiymiş.. pegasus gibi degil yani.. 30 tl aldılar gecen.. ama 5 tane board koyduk 1 cantaya, 6 tl'ye geldi :)))
[quote=cuneytd;132692]sagol emrah, bu arada tekrar gecmis olsun. kartalkayadan sonra gorusemedik senle. ucak rezervasyon suresi dolmadan bilgi almam lazım. sen biliyorsan mesaj atabilir misin bana?[/quote]
Oliver a iletişim bilgilerini öm atarsan en kısa sürede sana dönüş yapacaktır.
[quote=kupeli;132695]Oliver a iletişim bilgilerini öm atarsan en kısa sürede sana dönüş yapacaktır.[/quote]
ok attım, bekliyorum
[quote=cuneytd;132694]tesekkurler, bu iyiymiş.. pegasus gibi degil yani.. 30 tl aldılar gecen.. ama 5 tane board koyduk 1 cantaya, 6 tl'ye geldi :)))[/quote]
Bizden habersiz nereye gittin bakem , 5 tane board falan :)
[quote=Emrah;132697]Bizden habersiz nereye gittin bakem , 5 tane board falan :)[/quote]
walla bu sene her haftasonu bi yerlere gittim sayılır.
kartalkaya-ilk seferinde sen de vardın :)
kayseri
uludag
kartepe
sarıkamışı da cok merak ediyorum acıkcası..