Ynt: Snowboard mu ? Kayak mı ?
[quote=rabbyy ]
:D :D :D kayak bana biraz daha jön işi geliyo hocam.. ne bileyim hep bööle eski türk filmlerindeki jönler geliyo aklıma.. kendime yakıştıramıyorum.. ama haklısın bende pistin ortasında keyif yapanlara gıcık oluyorum.. hele tipi falan olduğunda son anda gözüküyolar zaten.. alacam birini altıma maazallah :D
[/quote]
eğer o zamanlarda board olsaydı, jönler kesinlikle board yapardı bence... :P ;)
uzun yıllar sadece kayağın varlığı ve çeşitli nedenlerle geniş kitlelere yayılmaması da kayağı jön işi kategorisine kolaylıkla itiyor maalesef :(
o zmaan herkesinki kendine güzel diyorum ateşlenmeden :D anketin sonucunu bekliyorum :D
[quote=rabbyy ]
o zmaan herkesinki kendine güzel diyorum ateşlenmeden :D anketin sonucunu bekliyorum :D
[/quote]
aman hocam... dilek ve temennilere dikkat edelim... :P :P :P sonucu belli aslında... sitedeki genel eğilimi gözönüne alırsak, board daha fazla çıkacaktır... ;)
Board kesinlikle daha zevkli bence. Sadece kayma yok, atlama zıplama hoplama var ve bunun bir sınırı yok gibi. Ayrıca bol karda kesinlikle üstün. Daha yeni bi trend oluşana kadar board diyorum. Ama kayak da bir tutku işidir, sevgi işidir, yetenek işidir. Saygı duyuyorum, günün birinde muhakkak kayak öğreneceğim. Onun da tadı zevki ayrıdır...
ben board ile basladim, dah eglenceli geldi bana.. kayak hic cezbetmedi ne yalan soyleyeyim..
ama onemli olan her ne kullaniliyorsa kullanilsin adam gibi kullanilmasi: kalabalik icin de sonsurat silme gecisler yapan boardcularla pisti enlemesine kesmeye calisan, lobut gibi dizilip sonra da boardculara laf atan, boardumun uzerinden gecip beni sinir ettikten sonra bir ozur bile dilemeyip daha da cinleri tepeme cikaran kayakcilari saymazsak >:(... herkesle baris icinde yasiyorum ;D ;D ;D
genelde herkes şu şekilde yorumda bulunur; :)
kayak yapanlar "bir gün mutlaka board [u]deneyeceğim[/u]",
board yapanlar ise "bir gün kayak [u]deneyebilirim[/u]" :) :) :)
ben de bir gün board deneyeceğim :D ama kayaktan vazgeçebileceğimi düşünmüyorum ..
stiller ve verdiği keyif farklı diye düşünüyorum..
1 -> board'cular; lütfen pistte oturup kalabalık etmeyin :)
2 -> kayakcılar; lütfen sırada beklerken board'ların üzerinden geçmeyin :)
:)
gül gibi geçinip gidelim :D
Genel düşüncelere bakılırsa kayak yapanlar ile board cuların pistleri ayrı olmalı hatta kendi içlerinde de kategorilere ayrılmalı böylece az bilen le iyi bilenler de ayrı ayrı pistlerde rahatça kayarlar :D Tabi bütün bunlar hayal , hayal olmanın da ötesinde zaten memleketimizde yeteri kadar ve genişlikte pist yok ki öyle bile olsa o zaman bir grubun aynı anda kayması ve eğlenmesi mümkün olmayacaktır , mesela bizim kartutkusu ekibinde herkez aynı derecede bilmiyor.
Bu işin eğlencesi ve tadı arkadaşlarımızla beraber çıkıyor.O zaman biraz hoşgörü ve dikkat tüm sorunları çözecektir .
bakin ne guzel millet kardes kardes geciniyor: :D ;) :D
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=fIqMfX_UoJg"]YouTube - Ski VS Snowboard[/ame]
esas boardcular sıra beklerken zıp zıp zıplıyo, kayaklarımızın üstünden geçiyo, tek ayaklarını çözmüyo geri geri üstümüze kayıyo, banane banane :P :P :P
[quote=oliver_han ]
aman hocam... dilek ve temennilere dikkat edelim... :P :P :P sonucu belli aslında... sitedeki genel eğilimi gözönüne alırsak, board daha fazla çıkacaktır... ;)
[/quote]
yanlış anlaşılmalara engel olmak için herkesin kendi sporu kendine güzel diyorum :D[quote=gkhngkdmr ]
genelde herkes şu şekilde yorumda bulunur; :)
kayak yapanlar "bir gün mutlaka board [u]deneyeceğim[/u]",
board yapanlar ise "bir gün kayak [u]deneyebilirim[/u]" :) :) :)
ben de bir gün board deneyeceğim :D ama kayaktan vazgeçebileceğimi düşünmüyorum ..
stiller ve verdiği keyif farklı diye düşünüyorum..
1 -> board'cular; lütfen pistte oturup kalabalık etmeyin :)
2 -> kayakcılar; lütfen sırada beklerken board'ların üzerinden geçmeyin :)
:)
gül gibi geçinip gidelim :D
[/quote]
+1