allahhhhhhhhhhhhhhhhhh dıyorum ozamnnnnnnnnn :):):)
Printable View
allahhhhhhhhhhhhhhhhhh dıyorum ozamnnnnnnnnn :):):)
yurdumun heryeri beyaz olsun artıkk
ankaranın en çukur yerlerinden birisi olan aydınlıkevlerdeyim ve burada kar yağışı başladı, ne yapacağımı şaşırdım elim ayağıma dolandı, darısı dağlara :)
soğuğuda istanbula geldi:))
ankarada rampa yapıp kaycam biras sonrA :D
arkadaslar sabahtan beri kar yağısı çok yoğun devam etmekte kartepe de boyle giderse gece yarısına 1 metreyi bulacak yollar kapanmış durumda greenparka ulaşım sağlanamamkta otel calısanları yolların acılması icin canla basla mücadele ediyolar yarın büyük bir ihtimalle pistlerin yüzde doksanı açılıyor.... şöyle bir mesaj atmayacak mı kimse yaa yeter artık bu gidisle kanyondaki sünni kayak makinasında geçireceğiz kışı:D:D
arkadaşlar kartepeden aynı haberi bende aldım bi ark.tan hafta sonu kartepede olacağız gibime geliyor.
[quote=speedygonzales ]
arkadaslar sabahtan beri kar yağısı çok yoğun devam etmekte kartepe de boyle giderse gece yarısına 1 metreyi bulacak yollar kapanmış durumda greenparka ulaşım sağlanamamkta otel calısanları yolların acılması icin canla basla mücadele ediyolar yarın büyük bir ihtimalle pistlerin yüzde doksanı açılıyor.... şöyle bir mesaj atmayacak mı kimse yaa yeter artık bu gidisle kanyondaki sünni kayak makinasında geçireceğiz kışı:D:D
[/quote]
bu mesajı anlayamadık , durum böylemi yoksa istek mi böle
maşukiye kayak evinden bir açıklama bekliyoruz ama dimi arkadaşlar. oraya en yakın onlar.
[quote=speedygonzales ]
[/quote]
aciklama alabilir miyiz, gercekten kar yagiyor mu yagmiyor mu?