Sözüm meclisten dışarı değil, direk içine içine; kayak yapan adamın tahtaya geçmesi tamamen bir popüler kültür içgüdüsü. Beceremeyen adam geçer.
Bak ben çocukluğumdan beri kayıyorum, halen beceremiyorum ama halen de tahtaya geçmedim :biggrin:
Printable View
Sözüm meclisten dışarı değil, direk içine içine; kayak yapan adamın tahtaya geçmesi tamamen bir popüler kültür içgüdüsü. Beceremeyen adam geçer.
Bak ben çocukluğumdan beri kayıyorum, halen beceremiyorum ama halen de tahtaya geçmedim :biggrin:
[QUOTE=Maverick;252845]Sözüm meclisten dışarı değil, direk içine içine; kayak yapan adamın tahtaya geçmesi tamamen bir popüler kültür içgüdüsü. Beceremeyen adam geçer.
Bak ben çocukluğumdan beri kayıyorum, halen beceremiyorum ama halen de tahtaya geçmedim :biggrin:[/QUOTE]
%100 aynı fikirdeyim. Daha ileri gidiyim, snowboard a geçen kayakçıların çoğu dönmeyi bilmiyor.
[QUOTE=Maverick;252845]Sözüm meclisten dışarı değil, direk içine içine; kayak yapan adamın tahtaya geçmesi tamamen bir popüler kültür içgüdüsü. Beceremeyen adam geçer.
Bak ben çocukluğumdan beri kayıyorum, halen beceremiyorum ama halen de tahtaya geçmedim [emoji3][/QUOTE]oglum sen kayagi becerdin mi ki? [emoji38]
Bak ben çocukluğumdan beri kayıyorum, halen beceremiyorum ama halen de tahtaya geçmedim :biggrin:[/QUOTE]
Yanlış..
Grup olarak kayak yapıyorduk...Sonra bord yapmaya başladık...
Ayıptır söylemesi ikisini de keyifle yapıyoruz...Ve de sağlam kayakçılar var aramızda.
Benim kayakla ilgili tek sıkıntım, botların vurması...
Popülerlik değil ama cazip gelen pist dışına çıkabiliyor olmam...Kayak ile bolkar beceremediğim doğrudur..
Kayak deneyim ve tecrübeyi ilk bakışta izleyenlere hissettirir.Bir kişinin kaç senedir kaydığını anlamak hiç zor değildir.
Snowboard ile kişinin kaç senedir kaydığını anlamak güçtür.Çünkü iyi kayanlar zaten pist dışındadır :)
Sen anca ilk başlayanları görüyorsun demektir.:thumbup1:
[QUOTE=KAYAKHAKEM;253006]Kayak deneyim ve tecrübeyi ilk bakışta izleyenlere hissettirir.Bir kişinin kaç senedir kaydığını anlamak hiç zor değildir.
Snowboard ile kişinin kaç senedir kaydığını anlamak güçtür.Çünkü iyi kayanlar zaten pist dışındadır :)
Sen anca ilk başlayanları görüyorsun demektir.:thumbup1:[/QUOTE]
:thumbup1:
[QUOTE=oliver_han;252901]oglum sen kayagi becerdin mi ki? [emoji38][/QUOTE]
Uçan adam zaten beceremediğini söylemiş oli gitme üzerine 😀😀
[QUOTE=Seyirci;253017]Uçan adam zaten beceremediğini söylemiş oli gitme üzerine 😀😀[/QUOTE]
Ama sataşma var başkanım :001_tt2:
ben de kaymak istiyorum kar üstünde ve kızaktan sıkıldım:( kayak mı snowboard mu hangisine başlasam bilemiyorum bir tavsiye lütfen 🙏
[QUOTE=Kayula;253046]ben de kaymak istiyorum kar üstünde ve kızaktan sıkıldım:( kayak mı snowboard mu hangisine başlasam bilemiyorum bir tavsiye lütfen 🙏[/QUOTE]
Öncelikle pist mi ,pist dışı mı onu belirlemelisiniz. Pist ise kayak, pist dışı ise snowboard ile tercihe başlayabilirsiniz.