Bugun bayramda aldigim ucak bileti ve yaptirdigim otel rezarvasyonu yilbasina aldim ne yazikki bu bayramda kismet degilmis hayirlisi :)
Printable View
Bugun bayramda aldigim ucak bileti ve yaptirdigim otel rezarvasyonu yilbasina aldim ne yazikki bu bayramda kismet degilmis hayirlisi :)
EuroSport ta yarışmaları seyrediyorum. İçim gidiyor. Sürekli de kar yağıyor oralarda yahu.
Yok yok biz bir kar tutkunu olarak yanlış ülkede doğmuşuz. Kararımı verdim ben.
arkadaşlar artık gazamız mübarek olsun zor sabrettik ama dualarımız en sonunda kabul oldu. yurtta her yerde yağış var. yükseklerde ise kar hava bu günden itibaren 6-10 derece arası azalacak. boardları ve kıyafetleri kapının yanına koyun artık derim.
ben yanlıs gormedıysem yanılmıosam .... dun gece karla karısık yagmur yagdı ıstanbula .... ARTIK TAM YAGSADA BASLASAK SEZONA YAHUUUUUUUUU :)
Dün akşam Tamsim'den Nevizade'ye kadar yürüdük. Hava soğuduğunu hissettiriyordu. Üşümeyi özlediğimi farkettim. Zirveye çıkarken telesiyejde hissettiğimiz tatlı duygu gibiydi.
[quote=Bombadillo ]
Dün akşam Tamsim'den Nevizade'ye kadar yürüdük. Hava soğuduğunu hissettiriyordu. Üşümeyi özlediğimi farkettim. Zirveye çıkarken telesiyejde hissettiğimiz tatlı duygu gibiydi.
[/quote]
yürü be kim tutar seni nasılda içine işlemiş '' KAR TUTKUSU '' ;D :D ;) ::)
Evet, şu an itibariyle Erzuruma'da kar yağıyor.
tamamdırrrrrrrrrrrrrrrr yawaştan yavaştan buralarda sıklaşır :P :o
sakaryada da kar yagışı başladı
geliyooooor geliyooooorr