evet ya kar yoksa sezon açılınca napçaz mangalamı?
Printable View
evet ya kar yoksa sezon açılınca napçaz mangalamı?
Bence sezon acilana kadar tanisma icin bir mangal partisi yapsak fena olmaz maksat tanisma kaynasma
Aslında Türkiye'de de yavaş yavaş şu kar yapma araçlarını kullanmaya başlasalar fena olmıycak.Avrupa'da yaygın Türkiye'de ise daha yaygın olması lazım. Ne kadar erken başlasalar o kadar karlı olurlar aslında bence ::)
aslında o makinadan uludağda vardı ama nedense söktüler.sanırım performans alamadılar.
Uludağ'da hala duruyor sistem hatta geçen hafta tekrar deneme yapılacaktı ama uyugun hava şartları olamadı sıcaklar yüzünden :-\
SONUÇ ?? ?? ??
Sonuç bayramda kaycaz insallah 1 günde olsa kaycam ben arkadaş :) :)
son olarak snowcaste baktım karar için ve bikaç oteli aradım kartalkayadaki ve uludağdaki.. ikisindede ümit yok. ancak 10cm gibi kar yağacak pzt-salı gibi. bide cuma kar görünüyor.
onun dışında sadece alkoçlar kar makinasını çalıştırıcaklarmış.. makina beceren, alkoçlar ve bi pistte daha çalışıcakmış.. taş toprak falan olurmu dedim olmaz dediler. bende sanırım alkoçlara gidicem. çarş. gibi.
[quote=C3Nk ]
son olarak snowcaste baktım karar için ve bikaç oteli aradım kartalkayadaki ve uludağdaki.. ikisindede ümit yok. ancak 10cm gibi kar yağacak pzt-salı gibi. bide cuma kar görünüyor.
onun dışında sadece alkoçlar kar makinasını çalıştırıcaklarmış.. makina beceren, alkoçlar ve bi pistte daha çalışıcakmış.. taş toprak falan olurmu dedim olmaz dediler. bende sanırım alkoçlara gidicem. çarş. gibi.
[/quote]
Gidersen ve memnun kalırsan, buraya yaz ki hemen arkandan gelelim. Kaymak isteyen sadece sen değilsin :)
hayır sölemicem, ondan sonra ver elini teleski kuyruğu :P ok ok sölicem :)