Murat foruma yazamasan bile ben haberini bekliyorum. Nerde olacağımı biliyosun sanırım... Hatta geliceksen yanımıza bagaja kar doldur getir bi zahmet ;D
Printable View
Murat foruma yazamasan bile ben haberini bekliyorum. Nerde olacağımı biliyosun sanırım... Hatta geliceksen yanımıza bagaja kar doldur getir bi zahmet ;D
bi minübüs kar getircem yarın caddenin ortasına dökücem :) ama arabada erimesse ;D
[quote=AnkaraKAR ]
ali emre erzuruma gelmion mu? :D
[/quote]
bakalım belkı gelıcez arkadaslar bu sene hafta sonu gıdelım dıyolar...ama ılk etapta bayramda davrazdayımm...gunubırlık kartalkaya ve herhafta sonu fıks kartepem olucak :)
[quote=Yassax ]
[/quote] teleferik civarından bi foto
teleferik mi ???
dagın eteginden yukarıya cıkan teleferik sanırım
otellerin ordan değil yani...
hhe ;) ok
bu bügünkü resimmi teleferik böleyse yukarı harikadır bea ;D
Arkada$lar Teleferik Bursada bi semtin ismi. Tekeferik istasyonunun olduğu semt. yani $ehir merkezine yakın. Bu resimdeki kar bu haldeyse uludağ $u an tam kıvamındadır ;D
resim bu gün öğleden sonra çekildi ;D
TABLO BUDUR
arkadaşlar kartal oteli aradım 20 cm kar olduğunu we kar yağısının dewam ettiğini söledi :D
ankarada yavaş yavaş kar yağmaya başladı ;D
ben kar lastiklerini taktırmadım yaaa pfff..
nerde yagiyo kar ya, ben bahcelideyim bisi yok :S
yamurun yanında yaıo sırf kar yamas herlade
inşallah inşallah...
Hadi iyisin tuni acaip kar başlamış kayseride, iyi haberlerini bekliyorum ;)
Kardan bağımsız olarak haftasonu 2. istasyondan kayma ihtimalimiz var çıkarsam haberin olur, gelirsin sende ;D
ben daha yeni uyandım. talas anayurta şu anda karla karışık yağmur yağıyor. apartmanların çatınsında biraz kar var :)
valla benim hafta sonu işim olabilir. ama olmazsa bizde 3 arkadaş 2,istasyona yürüyerek çıkmayı planlıyorduk.
sen bu hafta sonu kayseride mi olacaksın?
zincidere de guzel bir kar yağışı var..burası bööleyse erciyese manyak kar yağıyodur
Gerçekten yağıyo mu bakın doğru süyleyin.. gandırmayın allasen..
ozaman ısallah bu haftasonu uludagdayız mıyız ?
şu anda gayseride kar yağıyor :):):)
olleeeyyy
pek te belli olmasa kar yağışı vr. lapa lapa değil ama buna şükür.
hiç yoktan iyidir..
sehırlere degıl daglara yagdır yarabbımmmm aminnnnnnnnn
şehre yağıyorsa dağda yağıyordur :)
ama kartepede yagmıyo kartalkayada da kar 15 cmymıs ve 10 aralıktan once acılmıcak dedı ordakı rezepsıyonıst kız
Bende Moskovada işyerimin penceresinden bitane yollayayım sizlere ;)
Burada da azar azar yağıyor , pistlerin dolmasını dört gözle bekliyorum 8)
[url]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7774279.asp?gid=180&sz=22113[/url]
uludagdakı kar ctesıye kadar kalırmı ya acaba kaylırmı yokmu bursalı cıkan goren durumu falan bı bılgı versenız
ben bilmem üsküdar'lıyım ben ;D
gel uludaga gıdelım bu haftasonu uskudarlı ozgur
bu hafta sonu riskli ama 9 aralıkda gel kartalkaya'ya gidelim..
kartalkayayla konustum 10 aralıktan once acmıcaklarmıs pazarlama polıtıkası sanırım uludaga bu ctesı agmur falan gosterıyo ama ben hala umutluyum yumurtaya can veren allahım su bulutlar kar bıraksın aminnnn
deme bee.. bizim planlar eriyik kara düştü desene :( dayı erzuruma'mı gidicez h.sonuda.. ama az kaldı hissediyorum yağıcak buralarada :-\ biz erken açarız dioduk bu sene, bayramda sakata gitmesi >:(
bı ınanc var ya nekadar batıl bılmıyorum kurban bayramında yagmur yagarmıs kurban kanları temızlensın dıye yıne yagmur yagrsa bız boardlar kolumun altında ızlerız romantık bı sekılde yagmurun yagısını yok bu gercek bı batıl ınancsa kayarız dıye dusunuyorum ben
hakan abi osmn yatar uludağ işşi :'( ama accas ya az kaldı
bugün gittim kayağa ama kayamadım çok soğuk görünüyodu yukarısı tırstım bugün
yoksa bıktımmı nedir anlayamadım hehehehehe
Ya escape bikaç yerde sordum ama cevap alamadım, sen bilirsin heralde. Sarıkamışta liftler kaçta açılıp kaçta kapanıyor? birde ışıklandırmalı pist varmı? şimdiden sağol
ışılandırmalı pist yok
sabah 9 da açılıyor akşam 4,30 da kapanıyor