[quote=fatih ]
hafta içi 45
hafta sonu 70
ındırım yok :(
[/quote]
h.içi iyimiş de yalış hatırlamıyorsam yılbaşı gibi 70 ytl lik fiyatı 45 e çekmişlerdi yanlışım varsa düzeltin
Printable View
[quote=fatih ]
hafta içi 45
hafta sonu 70
ındırım yok :(
[/quote]
h.içi iyimiş de yalış hatırlamıyorsam yılbaşı gibi 70 ytl lik fiyatı 45 e çekmişlerdi yanlışım varsa düzeltin
[quote=paradox ]
emre abi unuturmuyum seni ya ;) önceki mesajımdaki link silinmiş.şimdi bi daha yolluyorum...
[/quote]
eyvallah bende dedim ne oldu :) bu arada benim arabanın gelmeden evvel deposunu doldurmuştum, döndükten az sonra yani 270 km olduğunda gaz aldım, 38 ytl aldı :o şaka gibi neymiş bu gazlı araba kardeşim ;D ;D
penguentepe bize kayak takımını ne kadara kiralıyor
[quote=ufoufo ]
penguentepe bize kayak takımını ne kadara kiralıyor
[/quote]
Çok çok uygun , kapıdan çıktıktan sonra sanki hiç bir ücret ödememişsiniz gibi geliyor , bunu sizde fark edeceğinizden eminim :)
Beyler Ben Konak Pansiyon dan Konaklama Düşünürseniz Yardımcı olabilirim ayrıca kayak kiralıyacak arkadaşlarada yardımcı olurum... iyi günler.
skipass fiyatlarında 5 ytl gibi bir indirim olabilir. ilgilenenlere duyrulu özellikle hafta içi.
valla ben bugun öğlen 13:00 civarı penguentepe emrenin yanındaydım saolsun çok ilgilendi biraz muhabbet ettik ve kendisinede dedim havalar bu şekilde giderse sanki bir kaç gün kayılacak kar bile kalmayacak gibime geliyor , bugun bildiğiniz helva gibiydi kar ve sanırım geceleyin hiç kar'ı ezmiyorlar sıkıştırmıyorlar araçlarla yada herhangi bir çalışma olmuyor sanırm, ve şu anda dışarıda yağmur var ve önümüzdeki 3-4-5 gün kar yağmaz ise belli bir müddet ne ski ne board yapılır gibime geliyor...
Tabiki bu bahsettiğim konuyla ilgilenen , bilgili arkadaşlar daha iyi bir şekilde yorum yapacaklardır.
[quote=kastore ]
eyvallah bende dedim ne oldu :) bu arada benim arabanın gelmeden evvel deposunu doldurmuştum, döndükten az sonra yani 270 km olduğunda gaz aldım, 38 ytl aldı :o şaka gibi neymiş bu gazlı araba kardeşim ;D ;D
[/quote]
abi su bile daha pahalıya gelir valla kanıma giriyorsun bende taktıracam gaz alla alla
bu arada prardox resimler için tşk bide bunları mail atabilirsen ağrılar normal be abii takma sen ;D ;D
Resim için teşekkürler paradox. Az ama öz yazıyomuşsun bak hatırladım nickini ;)