her yerde her sartta :) board
Printable View
her yerde her sartta :) board
hangisi daha iyi dersek snowboard tabi o ayrı ;D
ama pistlerde hangisi daha çok dersek kayak daha eski olduğu ve daha genele hitap ettiği için kayak diyebiliriz ;D :o ;D
kartutkusu giderek boardtutkusu oluyor yani :D
ben ikisini de denedim ilk başlarken.. kayağı bi günde düşmeden kayacak hale geldim ama board u 4 günde halledebildim adam akıllı.. bi de board yapmaya başladığımdan beri nedendir bilinmez kayağa gıcık olmaya başladım.. :) :) :) yapacak şey çok hocam şimdi board da.. bana mı öyle geliyo bilmiyorum ama uzun yıllardır kayak yapan arkadaşlar biraz açıklarsa ısınabilirim :):):)
[quote=rabbyy ]
ben ikisini de denedim ilk başlarken.. kayağı bi günde düşmeden kayacak hale geldim ama board u 4 günde halledebildim adam akıllı.. bi de board yapmaya başladığımdan beri nedendir bilinmez kayağa gıcık olmaya başladım.. :) :) :) yapacak şey çok hocam şimdi board da.. bana mı öyle geliyo bilmiyorum ama uzun yıllardır kayak yapan arkadaşlar biraz açıklarsa ısınabilirim :):):)
[/quote]
misal ben de 2 tam gün board denedim... iki ayağımın bağlı olmasından hiç hazzetmedim... alışamadım... uzun süredir kaymama rağmen, boardculara da genel bir gıcığım oluşmadı :D sadece pistin ortasında oturup keyif yapan (düşenler hariç) kayakçı veya boardculara gıcığım var ;) ;D
kayakta da yapacak şey çok, layıkıyla hakkını vererek stilli kaymak için 40 fırın ekmek yemek gerek, keza layıkıyla carving yapanını da daha pistlerde görmedim desem abartı olmaz, yoksa karsapanı yapmayı herkes öğrenir zaten ...
[quote=winter park ]
kayakta da yapacak şey çok, layıkıyla hakkını vererek stilli kaymak için 40 fırın ekmek yemek gerek, keza layıkıyla carving yapanını da daha pistlerde görmedim desem abartı olmaz, yoksa karsapanı yapmayı herkes öğrenir zaten ...
[/quote]
40 yerine 20 yesek yeter mi hocam? ;) ;D
[quote=oliver_han ]
40 yerine 20 yesek yeter mi hocam? ;) ;D
[/quote]
sen hiç yemesen de olur master pistlerde senin üstüne kimseyi tanımam :)
[quote=winter park ]
sen hiç yemesen de olur master pistlerde senin üstüne kimseyi tanımam :)
[/quote]
ver gazı padawanım... malum şeyh uçmaz, mürit uçurur... :P ;)
[quote=oliver_han ]
misal ben de 2 tam gün board denedim... iki ayağımın bağlı olmasından hiç hazzetmedim... alışamadım... uzun süredir kaymama rağmen, boardculara da genel bir gıcığım oluşmadı :D sadece pistin ortasında oturup keyif yapan (düşenler hariç) kayakçı veya boardculara gıcığım var ;) ;D
[/quote]
:D :D :D kayak bana biraz daha jön işi geliyo hocam.. ne bileyim hep bööle eski türk filmlerindeki jönler geliyo aklıma.. kendime yakıştıramıyorum.. ama haklısın bende pistin ortasında keyif yapanlara gıcık oluyorum.. hele tipi falan olduğunda son anda gözüküyolar zaten.. alacam birini altıma maazallah :D