Benim arkama bakmama gerek kalmıyor. Yetişeni göremedim hiç :)
Printable View
Benim arkama bakmama gerek kalmıyor. Yetişeni göremedim hiç :)
[QUOTE=Maverick;249492]Benim arkama bakmama gerek kalmıyor. Yetişeni göremedim hiç :)[/QUOTE]
O zaman bir gün inşallah birlikte de kayarız Maverick ;)
[QUOTE=Maverick;249492]Benim arkama bakmama gerek kalmıyor. Yetişeni göremedim hiç :)[/QUOTE]
[QUOTE=KAYAKHAKEM;249505]O zaman bir gün inşallah birlikte de kayarız Maverick ;)[/QUOTE]
Ooopppss...Maverick, ahanda hodri meydan..Ben de go pro'mu alayımda rekabeti yanınızdan an ve an kaydedeyim...:lol:
[QUOTE=KAYAKHAKEM;249505]O zaman bir gün inşallah birlikte de kayarız Maverick ;)[/QUOTE]
ooops en sevdiğim [emoji106] maverick geçer bence [emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birlikte derken sayın hocam? :)
[video=youtube_share;ctd40Yw6JkA]https://youtu.be/ctd40Yw6JkA[/video]
Benim için hız her zaman kötüdür bazen ne kadar iyi kaydığımızın bir önemi yok önümüze çıkan bir kişinin hatası yüzünden istenmedik sonuçlar başımıza gelebilir örnek ben boardla kayarken acemi bir arkadaş yüzünden taşların üstüne düşüp kuyruk sokumunu kırdım :)
[QUOTE=iynem;249511]Ooopppss...Maverick, ahanda hodri meydan..Ben de go pro'mu alayımda rekabeti yanınızdan an ve an kaydedeyim...:lol:[/QUOTE]
[QUOTE=jasend;249518]ooops en sevdiğim [emoji106] maverick geçer bence [emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE]
[QUOTE=Maverick;249519]Birlikte derken sayın hocam? :)
[/QUOTE]
Bugünü mü bekliyordunuz beyler? :)
Maverick ile biz hız ölçüşemeyiz , kendisi öncelikle belli ki kalplerin birincisi ;)
[QUOTE=Maverick;249519]Birlikte derken sayın hocam? :)[/QUOTE]
Sen Sarıkamış'a gelmeyeli çok şeyler değişti Mayk :lol::lol::001_tt2:
[QUOTE=KAYAKHAKEM;249522]Bugünü mü bekliyordunuz beyler? :)
Maverick ile biz hız ölçüşemeyiz , kendisi öncelikle belli ki kalplerin birincisi ;)[/QUOTE]
Hocam bırak bu alttan alma vaziyetlerini....Laf ağızdan çıktı bir kere...Ama çekinmeye gerek yok..Zaten Maverick artık hiçbir yerde kayamıyor...O artık SGK lı ; patron izin vermiyor tatile... :lol::lol::lol:
[QUOTE=iynem;249524]
Hocam bırak bu alttan alma vaziyetlerini....Laf ağızdan çıktı bir kere...Ama çekinmeye gerek yok..Zaten Maverick artık hiçbir yerde kayamıyor...O artık SGK lı ; patron izin vermiyor tatile... :lol::lol::lol:[/QUOTE]
:) Kayak antrenörlüğü ve sporculuğuna dayanan bir mazimiz var. Arzum bu platformda yada pistlerde boy ölçüşmek değil ,bu sporlara gönül verenlere her zaman destek ve yardımcı olabilmek ;)
[QUOTE=KAYAKHAKEM;249537]:) Kayak anterörlüğü ve sporculuğuna dayanan bir mazimiz var. Arzum bu platformda yada pistlerde boy ölçüşmek değil ,bu sporlara gönül verenlere her zaman destek ve yardımcı olabilmek ;)[/QUOTE]
[emoji1319][emoji1319][emoji1319]
Sent from my iPhone using Tapatalk