izmirdede yağmur var umarım bursada kar başlamıştır ;D
Printable View
izmirdede yağmur var umarım bursada kar başlamıştır ;D
hava hala sıcak ama dagda ınnsallah 0 derecenın altında dır bursa serın sadece ve yagıs 9 dan berı devam edıyor
bayramda çok kaymak istiyorum. kartalkaya ve uludağın durumu malum, belki bayram ortasında sonra yağar ama o da kaymaya yetermi bilemem. Şu anda kaymaya elverişli bir dağ varmı Türkiyede? pasaportun uzatma masrafı olmasa hiç durmıcam gitcem biyerede... başka iznimde yok şubata kadar.
[quote=C3Nk ]
bayramda çok kaymak istiyorum. kartalkaya ve uludağın durumu malum, belki bayram ortasında sonra yağar ama o da kaymaya yetermi bilemem. Şu anda kaymaya elverişli bir dağ varmı Türkiyede? pasaportun uzatma masrafı olmasa hiç durmıcam gitcem biyerede... başka iznimde yok şubata kadar.
[/quote]
Kıy pasaport uzatma masrafına, yurt dışına çık. Bulgaristan falan da değil, başka bir yer :)...
Vize yok, uçak ucuz. Ama ne zaman ucuz, 08-12 Pazartesi gidiş 15-12 Pazartesi dönüş. Bu kadar ekonomik ve sorunsuz başka hiçbiryer bulamazsın. Hatta Türkiye ve komşu ülkelerinin hiçbirinde ekonomik bulsan da kar bulamazsın :)
ya özel sebeplerimden dolayı pasaportla ilgili bi iş yapmak istemiyorum. yoksa uzatma masrafları işin mazereti :)
önümüzdeki haftada sowforecastte çok ekstrem bi yağış göremezsem bakalım artık napalım.
dağlar rahat rahat piknik yapmaya elverişli, kaymaya değil :-\ :-\ :-\
sezonu türkiyede bayramdan sonra açarıs bana öyle geliyor biraz daha sabır ???
ARKADASLAR TURKIYEDE KAR ANCAK ARALIK 20 BULUR BENCE:(
YAKTI BIZI KURESEL ISINMA
bizim yerimizde sabir tasi olsa catlardi ya ne bu bekleyis bitmiyecekmi :( :)
CILE TAM CILE BI ERZURUMDEN UMUTLIYDIM ODA YAKTI BIZI ULUDAGA RESMEN PIKNIK HAVASI VAR BAYRAMDA 9 DERECEYE KADAR CIKIYOR :d