Cevap: Snowboard mu ? Kayak mı ?
[QUOTE=CemKa;248788]Güzel benzetme hakkaten [emoji3] [emoji106]1:
Türkiye'de Snowboard popüler hatta daha havalı falan vs. ama yurt dışına gittiğinizde durum değişiyor. Alpler'deki kayakçıları gördükten sonra onlara olan saygım arttı :001_cool:[/QUOTE]beni sevmiyor musun baba? [emoji38]
[QUOTE=CemKa;248788]Güzel benzetme hakkaten :biggrin: :thumbup1:
Türkiye'de Snowboard popüler hatta daha havalı falan vs. ama yurt dışına gittiğinizde durum değişiyor. Alpler'deki kayakçıları gördükten sonra onlara olan saygım arttı :001_cool:[/QUOTE]
teşekkürler:)
2 sporda kendine has kayma tekniklerine ve koşullarında başarılı olduğundan ,kişiye verdiği haz ve adrenalinin çok karşılaştırılmaması gerekli bence.
[QUOTE=KAYAKHAKEM;248712]Offroad mu Formula1 mi gibi bir soru olmuş.[/QUOTE]
Ben offroad diyorum yani bolkar candır :) Bolkar ın zevki de en iyi snowboard ile çıkıyor diye düşünüyorum ;)
[QUOTE=oliver_han;248798]beni sevmiyor musun baba? [emoji38][/QUOTE]
Ay lav yu soo maç beybi :)
Hala aynı geyik.
Ayağına boardu takan boardcuyum diyor :biggrin:
Tamamen PR meselesi :) Popüler kültür.
Ben de taktım bi kere Sarıkamış'ta. Bilen bilir. İkinci seferde düşmeden indim. Hadi bakalım kayakla ikinci gün düşmeden kayın :)
Boardun 4 tekniği, kayağın 24 tekniği vardır. Kayarken şiir gibi gözükmek için senelere ihtiyacınız vardır. Bakınız ben. 33 yaşındayım, kendimi bildim bileli kayıyorum ve şiir gibi kayıyor muyum? Tabiki hayır :biggrin:
[QUOTE=Maverick;249188]
Bakınız ben. 33 yaşındayım, kendimi bildim bileli kayıyorum ve şiir gibi kayıyor muyum? Tabiki hayır :biggrin:[/QUOTE]
Ben şahitim..:001_rolleyes:
[QUOTE=Maverick;245060] Snowboard'da acemilik komik gorunmez, cok belli olmaz, ama kayakta belli olur. [/QUOTE]
Kayağa başlayan bir olarak acemiliğin bu kadar belli olmasına bende ayar oluyorum[emoji23] Neyseki bazı boardçuların pistte yan yana 5-6 kişi oturması sayesinde, kalan dar açıklıktan geçebilmek için manevra kabiliyetim arttı 🤣 Kyakçılar çok sıkıcı adamlar bir kezde pistte oturup geyik yaptıklarına şahit olmadım[emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
[QUOTE=Emrah;248912]Ben offroad diyorum yani bolkar candır :) Bolkar ın zevki de en iyi snowboard ile çıkıyor diye düşünüyorum ;)[/QUOTE]
Bol kar kayakları ile denemenizi de tavsiye ederim, aşırı keyif verir.
Kayak/ board farketmez manevra öncesi arkaya bakmak gerekir mi? Önerilir mi?
Arkadan geleninden de kontrolünü ( varsa eğer :)) bozuyor bence. Ayrıca manevraya odaklanmamı da bozduğunu fark ettim. Ben bıraktım arkama bakmayı.!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
[QUOTE=fatih_m;249484]Kayak/ board farketmez manevra öncesi arkaya bakmak gerekir mi? Önerilir mi?
Arkadan geleninden de kontrolünü ( varsa eğer :)) bozuyor bence. Ayrıca manevraya odaklanmamı da bozduğunu fark ettim. Ben bıraktım arkama bakmayı.!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE]herkes onundekini kollamakla mukelleftir ama bizde kendini bilmez sayisi cok oldugundan; arkayi da kollamak gerekir...