Biri Pist ve diğeri bol kar için 2 kayak takımı varsa işte o zaman kaymanın keyfi bir başka olacak sanırım ;)
Printable View
Biri Pist ve diğeri bol kar için 2 kayak takımı varsa işte o zaman kaymanın keyfi bir başka olacak sanırım ;)
kayak mı oda nedir snowboard yapmak varken :)
[QUOTE=fatih_m;248531]Biri Pist ve diğeri bol kar için 2 kayak takımı varsa işte o zaman kaymanın keyfi bir başka olacak sanırım ;)[/QUOTE]
Doğru tercih :)
[QUOTE=ilkrturan;248534]kayak mı oda nedir snowboard yapmak varken :)[/QUOTE]
Dükkanın Önünü kapamayalım :)
Var mı bizim gibi yan bakan [emoji473]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[QUOTE=fatih_m;248531]Biri Pist ve diğeri bol kar için 2 kayak takımı varsa işte o zaman kaymanın keyfi bir başka olacak sanırım ;)[/QUOTE]
Uzun süre kayak yaptım ama bolkar işini beceremedim..Sonra borda başladım, onunla da piste girmek gereksiz geliyor bana..Öyle yada böyle bolkar için ekipman değişikliği gerekiyor..
Capeside, armadaları ile ikisini birden hallediyor tabii ki..
[QUOTE=ilkrturan;248534]kayak mı oda nedir snowboard yapmak varken :)[/QUOTE]
Hiç kayak yapmadıysan bunun keyfini bilemezsin..Ah o sıkı botlar da olmasa..Yoksa kayak müthiş keyifli..
[QUOTE=iynem;248555]Uzun süre kayak yaptım ama bolkar işini beceremedim..Sonra borda başladım, onunla da piste girmek gereksiz geliyor bana..Öyle yada böyle bolkar için ekipman değişikliği gerekiyor..
Capeside, armadaları ile ikisini birden hallediyor tabii ki..
Hiç kayak yapmadıysan bunun keyfini bilemezsin..Ah o sıkı botlar da olmasa..Yoksa kayak müthiş keyifli..[/QUOTE]benim kirmizi gunah kecisini gormedin degil mi hocam? [emoji38]
[QUOTE=oliver_han;248565]benim kirmizi gunah kecisini gormedin degil mi hocam? [emoji38][/QUOTE]
Oliver, seni gördüğüm zamanlar da saçım daha simsiyahtı :)
[QUOTE=iynem;248583]Oliver, seni gördüğüm zamanlar da saçım daha simsiyahtı :)[/QUOTE]hocam sacim vardi dusun... [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Offroad mu Formula1 mi gibi bir soru olmuş.
[QUOTE=KAYAKHAKEM;248712]Offroad mu Formula1 mi gibi bir soru olmuş.[/QUOTE]
Güzel benzetme hakkaten :biggrin: :thumbup1:
Türkiye'de Snowboard popüler hatta daha havalı falan vs. ama yurt dışına gittiğinizde durum değişiyor. Alpler'deki kayakçıları gördükten sonra onlara olan saygım arttı :001_cool: