[quote=mhuban ]
+adada balık keyfıde guzel oluyorr onuda yapabılırızz:D:D
[/quote]
+ rakı... :-)))
Printable View
[quote=mhuban ]
[/quote]
+ rakı... :-)))
[quote=mhuban ]
[/quote]
ooo olmaz mı yaaa ;)
[quote=conrad ]
tamamdır herhangi bir program halinde haberleşelim ;)
[/quote]
conrad ben sezon acıldıgında gıtcegım zaman sana ozelden haber werırım sanada uygun bı program olursa seferı gerceklestırırız ;D
[quote=c.öncü ]
ben de ısp. biri olarak ve ısp. bulundugum için kötü bir haber verebilirm 2 gündür havaların ii gitmesi sonucu karlar baya eridi sadece zirvede gözüküyor az bişi ne yazıkki
[/quote]
c.öncü normaldir bu zamanda bole olması sezon yılbasından acılıo sende bılırsın zaten ;) sen board mu yapısoun kayak mı? bırbırımızı gormusuzdur heralde ;D
[quote=atılım ]
denizlili deilim
merkezdeyiz
izmirliyim aslında
burda işyerimiz var
üniyi de ıspartada okumuştum95 - 99 arası
[/quote]
Aynı dönemde bende denizlide okudum..okul bitince ıspartada çalışmaya başlamıştım..Karşılıklı yer değiştirmişiz :)
ısparta geçen sene kötü bir sezon geçirdiğinden(nerdeyse alt teleseyij de hiç kayamadım) insan umut bağlıyo tabi :d kayak yapıyorum ben karşılaşmışda olabiliriz 2 yıldır kayıyorum ben zaten
[quote=c.öncü ]
ısparta geçen sene kötü bir sezon geçirdiğinden(nerdeyse alt teleseyij de hiç kayamadım) insan umut bağlıyo tabi :d kayak yapıyorum ben karşılaşmışda olabiliriz 2 yıldır kayıyorum ben zaten
[/quote]
ewt geçen sene çok kötüydü bende hiç alt telesiyejin çalıştığını görmedim. üst taraftada sürekli buz vardı. cok az bir kısım bolkar kalmıştı orasınıda biz kuzenle tarumar ettik :). aslında gelecek vaad eden bir dağ bence, ama gecen sezon çok şanssızdı.
Meteoroloji'den uyarı 26 Kasım 2008
hurriyet.com.tr
Yurdun kuzeybatı kesimlerinin bu akşam saatlerinden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine girmesi bekleniyor.
İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ
Yarın (Perşembe) kuzey bölgelerimizi etkisi altına alacak soğuk ve yağışlı havanın; Marmara'nın Güney ve Doğusu (İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Balıkesir, Bilecik ve Yalova), Kuzey Ege (İzmir, Kütahya, Manisa, Afyon ve Uşak), İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz bölge geneli ile akşam saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz ve Doğu Anadolu'nun batısında aralıklarla yağışlara neden olması bekleniyor.
Yarın (Perşembe) Karadeniz bölge geneli, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu (Sivas, Yozgat, Kırıkkale, ve Çankırı) ile sabah saatlerinde Marmara'nın doğusunda (İstanbul'un Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ve Bilecik) kuvvetli olması bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde (Bolu, Karabük ve Kastamonu), gece saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimleri (Amasya, Çorum, Tokat, Merzifon ve Samsun'un iç kesimleri) ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda (Sivas, Yozgat, Çankırı) karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
Hava sıcaklığı yarın (Perşembe) yurdun kuzey ve batı kesimlerinde hissedilir derecede (6 ila 10 derece) azalacak.
Rüzgar; Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeydoğu (Poyraz), Karadeniz'de kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli olarak esecek.
Etkili yağış ve kuvvetli rüzgar ile akşam saatlerinden sonra Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda görülecek karla karışık yağmur ve kar yağışının oluşturabileceği olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
topicle ne kadar alakalı bılemıcem sonradan farkettım ama , böle bı haber war paylaşmak ıstedım her nekadar forecast öle demesede bizim tahmıncılerın haberı ;)
[quote=conrad ]
ewt geçen sene çok kötüydü bende hiç alt telesiyejin çalıştığını görmedim. üst taraftada sürekli buz vardı. cok az bir kısım bolkar kalmıştı orasınıda biz kuzenle tarumar ettik :). aslında gelecek vaad eden bir dağ bence, ama gecen sezon çok şanssızdı.
[/quote]
ewet gecen sene sezon acıldıgından ıtıbaren 1.bolgede nerdeyse hıc kayılmadı ben 1-2 kere kaydım zaten ondan sonrada taslar cıktı meydana ama sömestre tatılınden sonra ızmıre donerken sankı bana ınat nasıl kar yagdı anlatamam arkama baka baka dondum tabıkıde ızmıre ama o hafta sonu minübüs kıralayarak arkadaslarımla beraber ıspartaya gıttık ;D o zaman 1. bolgede kayılıodu ve cok guzeldı ;D
hep duyuyorum şu birinci bölge yok öyle güzel yok böyle güzel diye hiç nasip olmadı. ya bu izmirden kalkan minibüslerden haberinimiz olsun bende katılmak isterim :)