Memleketimin heryerinden kar haberi var.. Açacaz sezonu dayanın.. 8)
Printable View
Memleketimin heryerinden kar haberi var.. Açacaz sezonu dayanın.. 8)
Davraz da kar benim ilgi alanıma giriyor açıkcası :D :D
[quote=Crystal ]
Davraz da kar benim ilgi alanıma giriyor açıkcası :D :D
[/quote]
ısparta ya yakın mısın?
ben ıspartalıyım arkadaslar ıspartalı veya davraza gelen forumdan arkadaslar warsa beraber kayabılırızz ;)
[quote=by_ok@n ]
ben ıspartalıyım arkadaslar ıspartalı veya davraza gelen forumdan arkadaslar warsa beraber kayabılırızz ;)
[/quote]
Bu sene Davraz a bi tur sözümüz var , hatta adada rakı balık bile yapıcaz :)
Antalyadan her haftasonu davraza geliyorum. Haftaya piste gözatmaya gidicem. Zirveye çıkııcam... Görüşmek üzere...
[quote=SnowStorm ]
Bu sene Davraz a bi tur sözümüz var , hatta adada rakı balık bile yapıcaz :)
[/quote]
nasıl olsa haberimiz olur... Tanışma fırsatı yakalamış oluruz... Eğirdir de balık keyfii... ;D
Davraz Hava Durumu : 23-11-2008 - Basınç ( Mb ): 793,0Mb - Sıcaklık (°C) :3°C - Kar Kalınlığı 1. Telesiyej (cm):3cm - Kar Kalınlığı 2. Telesiyej (cm):3cm - Rüzgar Yön ve Hızı (km/h):Güneybatıdan 45 - Nem (%) :99 - Not : Bilgiler saat ( 08:30 ) itibariyle güncellenmiştir
ben butun sömestre davrazda oluorum hafta sonları da gıdıorum ıspartalıyım ama ızmırde ogrencılık yapıoruz ;D belkı gormusuzdur bırbırımızı buyuk ıhtımallede gormusuzdur :D ben haftaya deılde ondan sonrakı hafta ıspartada olacagım anca o zaman bakabılırım sen haber werırsın foruma artık!!
adada rakı balık ne guzel olurr egırdır gölünün kıyılarıda donmus olur fotografcılar ıcın guzel kareler ;D ben
[quote=by_ok@n ]
Davraz Hava Durumu : 23-11-2008 - Basınç ( Mb ): 793,0Mb - Sıcaklık (°C) :3°C - Kar Kalınlığı 1. Telesiyej (cm):3cm - Kar Kalınlığı 2. Telesiyej (cm):3cm - Rüzgar Yön ve Hızı (km/h):Güneybatıdan 45 - Nem (%) :99 - Not : Bilgiler saat ( 08:30 ) itibariyle güncellenmiştir
ben butun sömestre davrazda oluorum hafta sonları da gıdıorum ıspartalıyım ama ızmırde ogrencılık yapıoruz ;D belkı gormusuzdur bırbırımızı buyuk ıhtımallede gormusuzdur :D ben haftaya deılde ondan sonrakı hafta ıspartada olacagım anca o zaman bakabılırım sen haber werırsın foruma artık!!
adada rakı balık ne guzel olurr egırdır gölünün kıyılarıda donmus olur fotografcılar ıcın guzel kareler ;D ben
[/quote]
sizin grupta ece diye biri vardı galiba... sanırım beraber kaydık...
[quote=artonova ]
sizin grupta ece diye biri vardı galiba... sanırım beraber kaydık...
[/quote]
yooo bızım grupta ece dıe bırı yoktu o dıger gruptaydı heralde ;D bızım grup 3 kısı ben arkadasım ve babası ;D
sende kayarken bjk forması fılan war mıydı?