Stoğumuzda olan Deeluxe hard snowboard botlarında 25,5 yok, en yakın aşagıdaki nolar var.
Track 700 thermo 26
Track 325 thermo 26
Le Mans 25
Printable View
Stoğumuzda olan Deeluxe hard snowboard botlarında 25,5 yok, en yakın aşagıdaki nolar var.
Track 700 thermo 26
Track 325 thermo 26
Le Mans 25
eğe ve açı varmi? Varsa ne kadar ucret?
[quote=proshop ]
Track 700 thermo 26
Track 325 thermo 26
Le Mans 25
[/quote]
malesef.. tesekkürler.. peki gelirmi? cünkü deeluxe ın sayfasında niyeyse hardboot ları göstermiyor.. tereddütte kaldım bu sezon üretmiyolarmı diye.. ama oyle birsey olmaz gibi geliyor ..
Deeluxe hala hardboot üretiyor, ama buçuklu bedenlerini sipariş etseniz bile genelde az yolluyor.
[quote=proshop ]
Deeluxe hala hardboot üretiyor, ama buçuklu bedenlerini sipariş etseniz bile genelde az yolluyor.
[/quote]
Hakan abi , benim beklediğim Mont , Ayakabı ve korumalı eldiven den haber var mı ?
Hatırlarsan ayakkabı numaram 42 idi , zaten ayakkabı bulamazsam benim forum larım parmak ucuna pamuk koyup öyle giycem :P
Dün Proshop a gidip çok güzel bir pantolon aldım. 10.000'lik kumaşı var ve Kartutkusu indirimi ile 85 ytl ye geldi :) Bence çok iyi fiyatlar var. Çeşitler yavaş yavaş geliyormuş Ayla hanım'ın söylediğine göre.
Korumalı eldiven için Hakan Bey ile tekrar görüştüm. Şu an için gümrükte olduklarını söyledi. Çok yakın bir zamanda geleceklermiş.Site sabırsızlıkla bekliyor dedim :) Uygun fiyata snowboard ve kayak takımları arayanlar için Proshop çok ideal. Tchibo fiyatlarına ama çok daha kaliteli. Gidin bakın derim. Bu arada sanırım haftaya boardlarımızı da götürüp bakım yaptıracağız. Gerçekten çok ilgililer burdan tekrar teşekkür ediyorum.
Yeni sezon Atomicler geldi, ilgilenenlere duyurulur. Ayrı bir başlık altında yeni ürünlerde yapılacak kampanyaları ayrıca duyuracağız. Kartutkusu indirimleri liste fiyatlarında geçerlidir. Ayrıca kampanya yapacağımız yeni sezon ürünlerinde de
Kartutkusuna ilave indirim yapılacaktır.
Merhaba,
Kayak ve borda bakım yaptırmak istiyorum.
Bu hafta sonu cumartesi akşamüzeri versek pazar günü alabilirmiyiz.
;D pazar günü kapalılar
proshopta polarlar ne kadar acaba ??