Cevap: " en iyi snowboard malzemeleri üreticisi hangisi ? "
[quote=canverse;106339]sanki öyle olursa da, liste biraz sonsuza uzayacak gibi, ne dersiniz ;)
çünkü özellikle tekstil konusunda her sezon yeni markaları görüyoruz, burada biraz daha board üretimi merkezcil bir liste mevcut[/quote]
Katiliyorum aynen, bence her kategoride ayrı oylama yapılmalı, bpoard ayrı bağlama ayrı bot ayrı, kıyafet ayrı. mesela bence baglamada flow cok iyi bot ise thirtytwo mesela. Ama tek oy kullandığından olmuyor. Şu anda listede bir sürü kıyafet bot ve aksesuar markası var zaten. Bi de komik olan li,b tech gibi bir markqaya mesela sadece 7 oy çıkmış olması!! Adamlar her sene ödül alıyor, devrim yaptılar snowvboard endüstrisinde burton dahişl herkese taklit ediyor bananasını. Ayrıca capita ve arbor gibi birçok ödül almış markaya tek oy bile yok:-)
[quote=ryansheckler;106359]Katiliyorum aynen, bence her kategoride ayrı oylama yapılmalı, bpoard ayrı bağlama ayrı bot ayrı, kıyafet ayrı. mesela bence baglamada flow cok iyi bot ise thirtytwo mesela. Ama tek oy kullandığından olmuyor. Şu anda listede bir sürü kıyafet bot ve aksesuar markası var zaten. Bi de komik olan li,b tech gibi bir markqaya mesela sadece 7 oy çıkmış olması!! Adamlar her sene ödül alıyor, devrim yaptılar snowvboard endüstrisinde burton dahişl herkese taklit ediyor bananasını. Ayrıca capita ve arbor gibi birçok ödül almış markaya tek oy bile yok:-)[/quote]
Lib-tech şuan için dünyanın en iyi boardu bunu tartışmaya bile gerek yok ama markacı türk insanı burtondan başka bir board markası yok zannediyor Türkiye'de bu boyle değil lib-tech,rome,option,trans,ride bunlarda var Türkiye'de aslında hepsi burtonla çoğu modelde eş değer her markanın top modelleri gibi olduğu sıradan modelleride var. mesela transın harika bir hard board ürettiğini kimse bilmez Türkiye'de..Markacılık değil kalite için araştırın derim
[quote=skiboardmania;106373]Lib-tech şuan için dünyanın en iyi boardu bunu tartışmaya bile gerek yok ama markacı türk insanı burtondan başka bir board markası yok zannediyor Türkiye'de bu boyle değil lib-tech,rome,option,trans,ride bunlarda var Türkiye'de aslında hepsi burtonla çoğu modelde eş değer her markanın top modelleri gibi olduğu sıradan modelleride var. mesela transın harika bir hard board ürettiğini kimse bilmez Türkiye'de..Markacılık değil kalite için araştırın derim[/quote]
Transın hard boardu olduğunu bende bilmiyordum!
Cevap: Kartutkusu en iyi SNOWBOARD ÜRETİCİSİ ni seçiyor
Lib-tech iyi guzel de fiyatlari ucuyor yalniz....
Bir Burton sahibi olarak söyülüyorum...Kesinlikle ve tartısmasız Lib-Tech
[quote=emresen;106736]Lib-tech iyi guzel de fiyatlari ucuyor yalniz....[/quote]
Fiyatlarin uctugubu nerden biliyosun abi henuz yok ki Turkiyede!:-) Freedom magazasindan emre beye sordum aralik 2 hafta gelicekmis. fİyatlarfi burtondan daha asagi olcak demisti. Yurtdisi fiyatlarini pek inelemedim ama.
evet Burton Lib-Tech den daha pahalı....Bu sene Türkiyeye geliyor....Sanırım bir hafta sonra fln satışa sunulur
Şu Lib tech gelsin bi bakıcam forumdaki arkadaşlarda çok methediyor ama ! Freedomsports getirecekmiş galiba !
[quote=ryansheckler;106955]Fiyatlarin uctugubu nerden biliyosun abi henuz yok ki Turkiyede!:-) Freedom magazasindan emre beye sordum aralik 2 hafta gelicekmis. fİyatlarfi burtondan daha asagi olcak demisti. Yurtdisi fiyatlarini pek inelemedim ama.[/quote]
ben ebay den bakmistim burton'in üst modellerinden daha pahaliydi,ona istinaden soledim.yoksa baska bir bilgim yok...
bugün taksim freedom mağzasına gittim daha önceden ayırdığım valcom marka montu almak için.Yeni sezon libtechler gelmiş ,gercekten adamlar yapmış herhangi bir boarda benzemiyor.Emre bey sağolsun acıkladı özelliklerini fiyat olarakta burtonla kıyas bile edilemez, eğer gecen sene boardumu almıs olmasaydım gözüm kapalı alırdım.