valla kayakçının sayısı artmaz, azalır bence...
yeni başlayayanların sayısı eşit olsa bile kayaktan board'a geçiş var, board'dan kayağa geçiş yok. ayrıca yeni başlayanlar için board daha cazip günümüzde...
Printable View
valla kayakçının sayısı artmaz, azalır bence...
yeni başlayayanların sayısı eşit olsa bile kayaktan board'a geçiş var, board'dan kayağa geçiş yok. ayrıca yeni başlayanlar için board daha cazip günümüzde...
;D valla bence % 100 kayakçı sayısı fazla , Çorum'dan örnek verecek olursak hepsi kayakçı :D :D :P
board daha cix
herekse selam ya aslında boardcularmı daha cok kayakcılarmı daha cok sorusuna ben soyle bir cevap getirebilirim. uzun yıllardan beri kayak sporu yapılıyo buunu herkes biliyo ancak şimdiki zamana baktığımız zaman hereks tamamen sanki exterme sporlar uzerine kurulu. yani nerde cılgınlık herkes orda bu yuzden snowboardun üzerine bence kayak değil hiç bir spor dalı geçemez.
çılgın snowboardçular......
4300'den fazla üyesi bulunan kartutkusu'da 36 oy mu kullanilmis :)
ayrıca board ne kadar extreme bir spor gibi dursada, kayak ondan çok farklı değil...
Burada kayakçının cesareti önemli ;)
hımm board önde gidiyo gibi gibi sanki :)
yeni aşkım hayatım bir tanem nar tanem nur tanem board
(abarttım mı ne? ;D :D ;) )
dünyada board düşüşe geçmiş durumda, board firmaları bile ufaktan ufaktan kayağa yatırım yapmayı planlıyo...
YAŞASINN KAYAAAAK ;D
[quote=winter park ]
dünyada board düşüşe geçmiş durumda, board firmaları bile ufaktan ufaktan kayağa yatırım yapmayı planlıyo...
YAŞASINN KAYAAAAK ;D
[/quote]
FOREVER KAYAAKKK!!!... :P ;) ;D
[color=beige]i luv u honeyyy...[/color]
board mu ;D gerek yok :):)