o zaman hep birlikte KAR DUASINA cıkıyoruzzz:) ya bu kuresel ısınma ortalıgı mahfetti tek etkilenmeyen ABD butun kayak merkezleri tam randıman calısıyorlar
Printable View
o zaman hep birlikte KAR DUASINA cıkıyoruzzz:) ya bu kuresel ısınma ortalıgı mahfetti tek etkilenmeyen ABD butun kayak merkezleri tam randıman calısıyorlar
[quote=reverb007 ]
[/quote]
Bence küresel ısınmayla alakası yok şu andaki hava durumunun. Havalar 3-5 senedir böyle gidiyor olsa tamam derim ama bu seneye özgü bir durum kaldı ki doğuda havalar çok soğuk gidiyor. Küresel ısınma lokal birşey değil sonuçta bence bu seneye özgü bir durum.
meteorolojini yaptıgı acıklamadada yazıyor ama türkiye bu kışı ortalam 2 derece daha sıcak geciricek diye..mesela örnek vereyim benim isim biraz rusya ile baglantılı ama rusyada bu dönemde moskovada sıcaklıklar normalde -25 derece civarinda olması gerekio ama bu sene daha -10 un altına 2 defa indi..suan uludagda 100-120 cm kar olması lazım ama maalesef :-\
o zaman bu sene daglarda maxımum 100 cm kar gorucez :(
o zaman benden herkese tavsıyee SSX on Tour alsın herkes...onlıne oynarız sankı gusel bı sınerjı yaratırız....unutmadan soylıyım board panttalonu mont ve bere gıyerek oynamamız ınandırıcılık acısından daha ıyı olur :D:D
şu kar artık yağmaya başlasa tam super olacak.... ;D ;D
VALLAHİ HER GÜN BAKIYORUM KAR BAŞLADIMI DİYE YAA..ARTIK YAGSADA RAHATLASAK..
way jackal benden habersizmi bakıyosun bakıyım :P.laf aramızda bu hafta kar yagımazsa kartepe yalan olur.durum kötüydü pazar ayrılırken orada
sadece kartepe değil.
tüm kayak merkezşlerin işi harap
bencede kar yagması lazım artıkkk..kayak yapmak istiyoruzz...kar duasınamı çıksak ne yapsak yaa...
valla ben gelirdim de benim gibi günahkarların duasını pek kabul etmiyorlar :)