[QUOTE=turana;228270]Kavgamı var? Ben kahveden bizim kayakcilari toplayayimmi abi? Bi telefona bakar ... :)[/QUOTE]
Yok ya, bu boardcuların 50'sini toplasan 1 yürek etmez :)
Printable View
[QUOTE=turana;228270]Kavgamı var? Ben kahveden bizim kayakcilari toplayayimmi abi? Bi telefona bakar ... :)[/QUOTE]
Yok ya, bu boardcuların 50'sini toplasan 1 yürek etmez :)
[QUOTE=Maverick;228271]Yok ya, bu boardcuların 50'sini toplasan 1 yürek etmez :)[/QUOTE]
Senin bu board dusmanligini napcaz abi cok yukleniyosun bize :) zamaninda yapmissin bi gun sabretmemissin birakmissin esas zevki yasayamadan 2 gun daha yapsaydin hersey daha farkli olabilirdi :D
[QUOTE=CenkSenyuz;228253]Şimdi avrupalılar kayak ile takılmış aslen Avrupa kökenli olan (anglosakson) Amerikalılar'da board daha ağırlıklı madem bizde orta Asya'dan geldigimize göre artık kendimize uygun kar üzerinde eğlenebileceğimiz yeni bir oturgaçli götürgeç icat etme vakti geldi :) aranan özellikler 1) tüm halka hitap edecek kullanım kolaylığında olmalı 2) sökme takma bağlama ayar gerekmemeli 3) kolay ulaşılır olmalı (bakkaldan bile bulabilmelisin 3) ucuzdan biraz daha ucuz olmalı 4)egitim gerektirmemeli alan direk kullanabilmeli 5)bakım gerekirmemeli 6) taşıması kolay olmalı (katla koy cebine) ....vs :) evet arkadaslar yarışma başlamıştır endüstriyel tasarımlarınızı bekliyoruz :)[/QUOTE]
Gerçi tasarım bana ait değil... Uzun zamandır kullanılıyor üstelik... Sadece tanıma uyduğunu fark ettim... :D
Şair/ozan /aşık Broken'ın boardcular için yazdığı AKROSTİŞ
Bağları çözüldü ayaklarımın kayakçıları görünce
Onlar pistlerde bizi hep ezdi geçti zalimce
Ağladım ağladım yatağımda kendi halimce
Rossignol' a bile mektup yazdım kendimce
Daha ne bekliyorsunuz a dostlar öylece
Capeside ve Maverick'in seçimleri pek zekice
Uzatmayın sizde takın kayaklarınızı güzelce....
[QUOTE=broken;228276]Şair/ozan /aşık Broken'ın boardcular için yazdığı AKROSTİŞ
Bağları çözüldü ayaklarımın kayakçıları görünce
Onlar pistlerde bizi hep ezdi geçti zalimce
Ağladım ağladım yatağımda kendi halimce
Rossignol' a bile mektup yazdım kendimce
Daha ne bekliyorsunuz a dostlar öylece
Capeside ve Maverick'in seçimleri pek zekice
Uzatmayın sizde takın kayaklarınızı güzelce....[/QUOTE]
çok güzel yazmışsın eline sağlık.
[QUOTE=Maverick;228271]Yok ya, bu boardcuların 50'sini toplasan 1 yürek etmez :)[/QUOTE]
huuuh! Bu sefer ağır olmuş.Yorumsuz:)
[QUOTE=Ömer.T;228274]Senin bu board dusmanligini napcaz abi cok yukleniyosun bize :) zamaninda yapmissin bi gun sabretmemissin birakmissin esas zevki yasayamadan 2 gun daha yapsaydin hersey daha farkli olabilirdi :D[/QUOTE]
Neeeeee, bir gün boardmu yapmış Buraaaak, yalan haber olmasın Ömer? Ama nolur gerçek de bana :lol: :lol:
[QUOTE=blg;228279]huuuh! Bu sefer ağır olmuş.Yorumsuz:)
Neeeeee, bir gün boardmu yapmış Buraaaak, yalan haber olmasın Ömer? Ama nolur gerçek de bana :lol: :lol:[/QUOTE]
Tabiki gerçek o 1 günün hikayesini dinlemiştim Burak abiden neden devam etmediğini falan :) fotoğrafıda olcaktı forumda biyerde ama hangi konu unuttum :D
[QUOTE=Ömer.T;228285]Tabiki gerçek o 1 günün hikayesini dinlemiştim Burak abiden neden devam etmediğini falan :) fotoğrafıda olcaktı forumda biyerde ama hangi konu unuttum :D[/QUOTE]
Ömer, Burak'tan bu konu ile ilgili acaip şeyler öğrendim ama malesef anlatamıyorum banlanma riskim varmış :lol::lol::lol: :lol:
[QUOTE=Berat;228280]Kayakçı olunca farkı görüyoruz her daim işte ;)[/QUOTE]
turana ve berat teşekkürler :)
O[QUOTE=Enistekin;228298][ATTACH]14077[/ATTACH]
2014 Simbo board
Ürün Bilgileri
Estetik dizayn 2014 ödüllü tasarım
Saç tabla daha esnek camber
Rahat kullanımlı saç demirden baglama
Elektrostatik epoksi toz boya hayatta eskimez
Isıya dayanıklı pamuklu kumaş üşüyünce sarıl ısın
Tabla ebadı: 33x110cm hız için tasarlandı
İos ve android uyumlu[/QUOTE]
yaratıcı fikir beğendim :) turbo buharlilari da var :) aradığım board budur:)