Ynt: pazar gecesi istanbulda kar yağma olasılığı
[quote=NTN ]
e Hayat İşde Kime Niyet kime Kısmet Bizim Burada Yağıyoda Ne Oluyo Sankim Hala Açamadılar şu Sezonu ;D ;D ;D ;D ;D
üzülme Relax ol Sezon Açılırsa Erzuruma Davet Ettik Daha ne istiyosunuz ;D
Abi Sonuçta Gavur Sitesi Ne Anlamış Türkiye Sınırlarından ;D Oda Bizim Gibi Garibanların Psikolojisini Bozmak İçin Uğraşıyo ;D
[/quote]
hehehe katılıorum kardesımm
ya hala yağmura dönmemiş alla alla yağarmı ne dersiniz istabula bu kadar yağarsa biz haftya kartepede kayarıs o zaman
;D kar arkadaşlar 14 cm kar yagısı beklenıyo dıyo ;D ;D ;D kartalkayaya bıle bu kadar yagmadı hahaha
Sokakta board yapmak için kaç cm kar gerekir ;D ;D ;D
[quote=j-jordison ]
[/quote]
Hmm ezilmiş karsa 20 cm falan yetebilir. Eğer boarduna acımıyorsan ve zaten istedigim an atabilirim diyorsan , eilmemiş bol kardada kayabilirsin ;)
[quote=j-jordison ]
[/quote]
walla kardan ziyade soguk olması lazım , sulu kar oldumu kötu olr ;D 10 cm kar olsa duzenlı bı sekılde herturlu yapılır :P bunun ölçütü ayagını kara bastıgında siyahlık olmıcak ;D beyaz kalıcak zemin ;D ;D
Pazar gecesi kar yağıcağını nerden öğrendiniz ?? Havaya bakılırsa yağar ama yinede emin olmak lazım :)
[url]http://www.weather-forecast.com/locations/Istanbul/forecasts/latest[/url]
burdan ama ortak görüş pazar gününe kadar kar yağmura döner diyoruz klasik snowforecast haberi işte ;D ;D
Arkadaşlar az önce İstanbul Meteroloji bölge müdürü Dr Mustafa Yıldırım'la görüştüm.
1) istanbul'a kar yağma olasılığı sıfır.
2) Kar Cumartesi gecesi sadece Kırklareli civarında serpinti şeklinde görülecek.
3) Doğu Marmara'da ise kar sadece Bolu civarında Pazar günü yine serpinti şeklinde kısa süreli görülecek.
ÜZGÜNÜM :(
bu hafta sonu gök yüzünden ama serpinti ama tipi ama laplapa kar yagmasını gözlerimle görmek istiyorum o zaman yarın sabah uludag a degıl kırklareli ye mi gitmeliyim....birisi yardım etsin bana sabah hangi il de kar yagıyorsa gogo orda.......