[QUOTE=blg;228257]Kayak nedir ya?[/QUOTE]
Beceremediğin.
Beceremediğiniz.
Printable View
[QUOTE=blg;228257]Kayak nedir ya?[/QUOTE]
Beceremediğin.
Beceremediğiniz.
[QUOTE=Maverick;228258]Beceremediğin.
Beceremediğiniz.[/QUOTE]
Senin boardtan korktuğun durum bu olsa gerek, becerememek ve benim gülmem :lol:
[QUOTE=CenkSenyuz;228253]oturgaçli götürgeç icat etme vakti geldi :) [/QUOTE]
İsmi bir kere yanlış olmuş , önce onu düzeltek :) ; Kaydırgaçlı götürgeç olecek o ...
[QUOTE=blg;228259]Senin boardtan korktuğun durum bu olsa gerek, becerememek ve benim gülmem :lol:[/QUOTE]
Aynen, şimdi ben yaptığımda sizin beceremediğiniz görülecek ve rezil olacaksınız.
[QUOTE=Maverick;228261]Aynen, şimdi ben yaptığımda sizin beceremediğiniz görülecek ve rezil olacaksınız.[/QUOTE]
Denemekte yarar var...dene ve görelim kim kime gülecek:001_cool:
[QUOTE=blg;228262]Denemekte yarar var...dene ve görelim kim kime gülecek:001_cool:[/QUOTE]
Benim boşa harcayacak vaktim yok.
[QUOTE=Maverick;228264]Benim boşa harcayacak vaktim yok.[/QUOTE]
Burak hiç kafan kırıldı mı ? :lol::lol::lol::lol::thumbup:
kir kir... belki akli basina gelir... gelir mi? zor ama deneyecek baska bir yol kalmadi... :lol:
[QUOTE=oliver_han;228268]kir kir... belki akli basina gelir... gelir mi? zor ama deneyecek baska bir yol kalmadi... :lol:[/QUOTE]
:biggrin: Onayı da aldıysam uygulamaya geçirmek için sabırsızlanıyorum,sonuçlarını göreceğiz :001_tongue: :)
[QUOTE=blg;228269]:biggrin: Onayı da aldıysam uygulamaya geçirmek için sabırsızlanıyorum,sonuçlarını göreceğiz :001_tongue: :)[/QUOTE]
Kavgamı var? Ben kahveden bizim kayakcilari toplayayimmi abi? Bi telefona bakar ... :)