tifo bu sefer taşa değil bildiğin kayaya çarpmış... ne güzel ne güzel... :lol: :lol: :lol:
geçmiş olsun tifocum... keyiften ne yapacağımı bilemedim şimdi... :lol: :lol: :lol:
Printable View
tifo bu sefer taşa değil bildiğin kayaya çarpmış... ne güzel ne güzel... :lol: :lol: :lol:
geçmiş olsun tifocum... keyiften ne yapacağımı bilemedim şimdi... :lol: :lol: :lol:
[QUOTE=blg;225837]:biggrin:
boardu da beceremediğim de kızağa mı geçiş yapsam acaba :biggrin: o kızak videoma bakıyorumda başarılı sanki Özgür :)[/QUOTE]
kızak yapacaksan haberimiz olsun, çığlıklardan korunmak için kulaklık takalım:).
[QUOTE=capeside;225840]kızak yapacaksan haberimiz olsun, çığlıklardan korunmak için kulaklık takalım:).[/QUOTE]
şüphen olmasın :biggrin:
konuyu kreşe çevirdiniz...bende puset ile geliyorum o zaman azımda emzik ile....:))))
anneciğim: ben ormana dalıyorum bilgine
oğlun:00020537:
kreş terk... :lol: :lol: :lol:
[video=youtube;iIhEO_NA8gk]http://www.youtube.com/watch?v=iIhEO_NA8gk[/video]
hep bu abd'lilerin densizligi ve global hayata yansimalari... ozetle kayagi kesfedememenin verdigi dayanilmaz kuyruk acisi... :lol: :lol: :lol:
Board nedir ya?
Şimdi avrupalılar kayak ile takılmış aslen Avrupa kökenli olan (anglosakson) Amerikalılar'da board daha ağırlıklı madem bizde orta Asya'dan geldigimize göre artık kendimize uygun kar üzerinde eğlenebileceğimiz yeni bir oturgaçli götürgeç icat etme vakti geldi :) aranan özellikler 1) tüm halka hitap edecek kullanım kolaylığında olmalı 2) sökme takma bağlama ayar gerekmemeli 3) kolay ulaşılır olmalı (bakkaldan bile bulabilmelisin 3) ucuzdan biraz daha ucuz olmalı 4)egitim gerektirmemeli alan direk kullanabilmeli 5)bakım gerekirmemeli 6) taşıması kolay olmalı (katla koy cebine) ....vs :) evet arkadaslar yarışma başlamıştır endüstriyel tasarımlarınızı bekliyoruz :)
[QUOTE=Maverick;228250]Board nedir ya?[/QUOTE]
Kayak nedir ya?