Cevap: Snowboard mu ? Kayak mı ?
[QUOTE=westblue26;225821]var mı böyle birşey yaa....yok artııkkkkkk:) dankek reklamı gibi oldu seninki de Ömer....
kayak resimlerimi twitter'dan snowboardları da facebooktan paylaşırsın artık...[/QUOTE]
Önce bi rampadan uçarken havada resmim olsun bakıyorumda forumda herkesin fotoda ayaklar yerden kesilmiş.. bende istiyorum yere nasıl indiğim önemli değil o fotoğraf yakalansında ! :) şaka bir yana neden olmasınki abi araba kullananlar motor kullanamıyomu ? paten yapanlar kaykay yapamazmı ? Futbol oynayanlar basketbol oynayamazmı ? babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?
[QUOTE=capeside;225823]"merhaba ben geldim" den sonrasını korkudan uzun süre okumadım; yine bir tespitte bulundun diye:)) ama diğer mesajları gördükten sonra dönüp okudum. korktuğum gibi değilmiş:biggrin:[/QUOTE]
Özgür formam nerde?
[QUOTE=Ömer.T;225819]İynem yani alper abi bu konudaki bütün fikirlerimi değiştirdi sarıkamışta. öğlene kadar kayak öğleden sonra snowboard veya kafasına göre bi gün o bi gün o ki gördüğüm kadarıyla ikisinde hakkını veriyor. Snowboardu iyice geliştirdikten sonra(3-4 sene sonra) kayağıda geliştirmeye başlıycam ikisini birden yapıcam. İNANDIMM ! :thumbup:[/QUOTE]
daha gençsin boarda devam. 50'den sonra kayak yaparsın
[QUOTE=capeside;225828]daha gençsin boarda devam. 50'den sonra kayak yaparsın[/QUOTE]
Niye dalga geçiyosunuz ben çok ciddiyim abiler ablalar niye herkes bi garip karşılıyo bu durumu :biggrin:
[QUOTE=Maverick;225827]Özgür formam nerde?[/QUOTE]
bizde söz bir kere verilir. fotoğrafını yolluyorum, istediğin formaysa bir taneyi de aşçı vedat için vericem. bir ara buluşuruz veririm.
[QUOTE=Maverick;225824]Acaba bu sefer hangi üye aramızdan ayrılacak? :)[/QUOTE]
En zayıf boardcu 2013...
Başvurular alınmaya başlamıştır:
1-???????????
[QUOTE=Maverick;225824]Fazlasıyla gereksiz bir başlık.
Kayağı beceremeyip boarda geçenler, kış sporuna yeni girip hava atacam diye ayağına tahtayı takıp boardcuyum diyerek havalara girenler olduğu için buradaki tartışma tutarsız ve mesnetsiz olur.
Acaba bu sefer hangi üye aramızdan ayrılacak? :)
Yazarın Notu: Bu başlık iyi ki açılmış.[/QUOTE]
Buraaaaak! :001_cool:
Ama o ''tahta'' ayağıma yakışıyor değil mi ? :)
[QUOTE=capeside;225823]"merhaba ben geldim" den sonrasını korkudan uzun süre okumadım; yine bir tespitte bulundun diye:)) ama diğer mesajları gördükten sonra dönüp okudum. korktuğum gibi değilmiş:biggrin:[/QUOTE]
:) Bu başlık altında kendimi hatırlatayım dedim, korkmana gerek yok Sarıkamış'ta bıraktığın gibiyim Özgür :biggrin:
[QUOTE=capeside;225831]bizde söz bir kere verilir. fotoğrafını yolluyorum, istediğin formaysa bir taneyi de aşçı vedat için vericem. bir ara buluşuruz veririm.[/QUOTE]
Süpersin başkan. Resimlere bir bakayım ben. Neler var diye.
[QUOTE=Maverick;225824]Fazlasıyla gereksiz bir başlık.
Kayağı beceremeyip boarda geçenler, kış sporuna yeni girip hava atacam diye ayağına tahtayı takıp boardcuyum diyerek havalara girenler olduğu için buradaki tartışma tutarsız ve mesnetsiz olur.
Acaba bu sefer hangi üye aramızdan ayrılacak? :)
Yazarın Notu: Bu başlık iyi ki açılmış.[/QUOTE]
he ne de güzel yazdın. blg'nin en sevdiği laf "becerememiş de boarda geçmiş". kız kayakla kafanıza kafanıza vuracak haberiniz yok. bu hafta uludağ'a kayakla gelicekmiş :)
[QUOTE=capeside;225835]he ne de güzel yazdın. blg'nin en sevdiği laf "becerememiş de boarda geçmiş". kız kayakla kafanıza kafanıza vuracak haberiniz yok. bu hafta uludağ'a kayakla gelicekmiş :)[/QUOTE]
:biggrin:
boardu da beceremediğim de kızağa mı geçiş yapsam acaba :biggrin: o kızak videoma bakıyorumda başarılı sanki Özgür :)