[QUOTE=blg;225808] ilerki yaşlarda kayağa geri dönücem bunu biliyorum :)[/QUOTE]
hehe bak, çok sevdiğim arkadaşım hep şunu der - 'bir gün herkes kayakçı olur!' :biggrin: yaaaneeeeeee...sen orda burda oyalan döneceğin yer kayakçılar arasında ;)
Printable View
[QUOTE=blg;225808] ilerki yaşlarda kayağa geri dönücem bunu biliyorum :)[/QUOTE]
hehe bak, çok sevdiğim arkadaşım hep şunu der - 'bir gün herkes kayakçı olur!' :biggrin: yaaaneeeeeee...sen orda burda oyalan döneceğin yer kayakçılar arasında ;)
[QUOTE=westblue26;225809]boşver şimdi onu, gizli ve utangaç üyemiz!!!! istek hakkında (kendisi de snowboard'a merak salmış) son yazdıklarına bir bak istersen:)
biz gerekirse nöbette tutarız...karanlığa alışığız nasıl olsa:)[/QUOTE]
ha ha okuyacağım :)
######bu konu altında yazılanların hepsi, üyelerimiz arasındaki sevgi ve samimiyete binaen gırgır amaçlı yazılmakta olup, polemik oluşturucu öğeler içermemektedir#########
hepimiz bu beyaz örtü üzerinde kardeşiz....yaşasın dünya barışı:):):):):):):):)
[QUOTE=istanblues;225811]hehe bak, çok sevdiğim arkadaşım hep şunu der - 'bir gün herkes kayakçı olur!' :biggrin: yaaaneeeeeee...sen orda burda oyalan döneceğin yer kayakçılar arasında ;)[/QUOTE]
:thumbup:
Kayak yada board hiç önemli değil aslında, hep beraber kaymak en keyiflisiydi...
NOT: Bir ara çocukların kızağını ödünç alıp onunla da kaydım :biggrin:
[QUOTE=blg;225815]:thumbup:
Kayak yada board hiç önemli değil aslında, hep beraber kaymak en keyiflisiydi...
NOT: Bir ara çocukların kızağını ödünç alıp onunla da kaydım :biggrin:[/QUOTE]
orası öyle tabii :))))
oooo..kızak...ne yarışmalar yapardık zamanında :lol:
İynem yani alper abi bu konudaki bütün fikirlerimi değiştirdi sarıkamışta. öğlene kadar kayak öğleden sonra snowboard veya kafasına göre bi gün o bi gün o ki gördüğüm kadarıyla ikisinde hakkını veriyor. Snowboardu iyice geliştirdikten sonra(3-4 sene sonra) kayağıda geliştirmeye başlıycam ikisini birden yapıcam. İNANDIMM ! :thumbup:
bu kadar hoşgörü olur mu yaaa...hani biraz daha zorlasak kendimizi, cenneti garanti altına alacağız ha:000203F4::000203F4::000203F4:
[QUOTE=Ömer.T;225819]İynem yani alper abi bu konudaki bütün fikirlerimi değiştirdi sarıkamışta. öğlene kadar kayak öğleden sonra snowboard veya kafasına göre bi gün o bi gün o ki gördüğüm kadarıyla ikisinde hakkını veriyor. Snowboardu iyice geliştirdikten sonra(3-4 sene sonra) kayağıda geliştirmeye başlıycam ikisini birden yapıcam. İNANDIMM ! :thumbup:[/QUOTE]
var mı böyle birşey yaa....yok artııkkkkkk:) dankek reklamı gibi oldu seninki de Ömer....
kayak resimlerimi twitter'dan snowboardları da facebooktan paylaşırsın artık...
[QUOTE=blg;225804]merhaba, ben geldim :lol: :lol:
snowboard mu kayak mı ... bilemiyorum ki şimdi kayakçı arkadaşlarımı çok sevdim,hepsi çok iyiler sanki kayak diyesim var ama yinede karar veremiyorum :)
Saygılar,sevgiler... bu başlığı hiç unutmayacağım. :thumbup:[/QUOTE]
"merhaba ben geldim" den sonrasını korkudan uzun süre okumadım; yine bir tespitte bulundun diye:)) ama diğer mesajları gördükten sonra dönüp okudum. korktuğum gibi değilmiş:biggrin:
Fazlasıyla gereksiz bir başlık.
Kayağı beceremeyip boarda geçenler, kış sporuna yeni girip hava atacam diye ayağına tahtayı takıp boardcuyum diyerek havalara girenler olduğu için buradaki tartışma tutarsız ve mesnetsiz olur.
Acaba bu sefer hangi üye aramızdan ayrılacak? :)
Yazarın Notu: Bu başlık iyi ki açılmış.