Wunderground'ın tahminlerini oldukça tutarlı. Pazar akşamı 4 derece yağmurlu olarak gösteriyor. Bence olasılık düşük ama tabii ki umarım weather forecast haklı çıkar :)
Printable View
Wunderground'ın tahminlerini oldukça tutarlı. Pazar akşamı 4 derece yağmurlu olarak gösteriyor. Bence olasılık düşük ama tabii ki umarım weather forecast haklı çıkar :)
oo istanbulda bırak 6 cm yi 1 cm kar oldu mu bütün haber kanalları şehrin her semtinden karış karış görüntüler yayınlıyo yer yerinden oynuyo ;D ama inşallah böyle bi durum olur da ista 6 cm yağarsa buraya 10 yağar ;D hadi hayırlısı :)
pek inanamadım klasik snowforecast haberi paylaşayım dedim 6cm le başlamış yağmura döner o kesin ;D ;D ;D
konu başlığına "yuuuhhh" diyorum.
yaw daha 2 saat önce kartalkayaya yağdı haberi gelmişti.
ne çabuk istanbula geliyo :D
Ben bakana kadar yağmura dönmüş çoktan :)
bu sene çok güzel kış olucak ;) ;) ;)
arkadaşlar. mete. müd. dinledim haberde pazar sabahtan itibaren 4-6 arası sıcaklık düşecek diyor. baya soğuk olacak gibi gözüküyor.
ya arkadaşlar dua edin de bu 4-6 derece sıcaklık yeniden yükselmesin :(
ewet geçen haftalarda bunyamin sürmeli ( kendısı meteoroloji uzmanıdır takıp edenler bilir adamın tahmını tutar genelde) ;D açıklama yapmıştı , öncesınde ısınıcaz sonra şiddetli bi soguk gelıyo kar getiricek demıstı sanırım bu o oluyo ;D hadi gözumuz aydın , istanbula kar yagarsa gece boardu alıp kayacam en buyuk hayalim ;D ;D tabi önce board almam lazm :P
4-6 derece bizi bayaa bi mutlu eder bence.
en azından evin içinde board pantolonuyla dolaşırken pişmemiş olurum :)