[QUOTE=By_SiBoRg;223463]106 yaptıkda kayakla :) snowrock bizim hıza ulaşmaya çalışıyor.. :)[/QUOTE]
cıhh yanlış cevap :) kayakçılar snowrock'ı geçmek için hazırlık çalışmaları yapıyorlar :) düello sonuçları ortada :)
Printable View
[QUOTE=By_SiBoRg;223463]106 yaptıkda kayakla :) snowrock bizim hıza ulaşmaya çalışıyor.. :)[/QUOTE]
cıhh yanlış cevap :) kayakçılar snowrock'ı geçmek için hazırlık çalışmaları yapıyorlar :) düello sonuçları ortada :)
[QUOTE=oliver_han;223465]merak etme snowrock, sarıkamış asker hastanesinin ortopedisti iyidir... tabi sen yine de amerikan hastanesinde geçerli bir sağlık sigortasına sahip olup olmadığını kontrol et... :lol: :lol: :lol.[/QUOTE]
iki tane özel sigortam vardı şimdi bi tane var inceleseler bu adam yolda yürümeyi bilmiyor derler ne zaman bi aktivite de bi şey olsa yolda giderken düştüm merdivenden düştüm diye giderim :lol: sabıkalıyım artık onu da yemeyebilirler beni çok zorlamayın yenileceksiniz işte yoksa masraflar size kalır :lol:
[QUOTE=By_SiBoRg;223460]:) Ciddi bi fark değil. Ama 80 kmh de düşmekle, 106 kmh de düşmek çok farklı.. hemde hız yaptığımız yer 500 metre falan.. :D malesef pistler kısa olduğu için anca yapabildik.. uzun olsaydı keşke fark artsaydı biraz daha.. yapılan 80kmh de eğer bilinçli düşersen zaten bişey olmaz normalde ( ekipmanında tam ise ) ama bi 110 kmh de bu farklı.. açıklamaya çalışıyorum ama bak, 106 kmh yi hiç zorlanmadan kayaklar kontrolümdeyken yaptım, bu hıza çok rahatlıkla ulaşabilirim ki kısa bi pistte bunu yaptım.. ama diğer uzun ve biraz daha dik olan pistte kayıtsız yaptığım hızda yemnle aşağı inince kayaktan aşağı atladım :D 106 ile belkide aralarında 15 veya 20 kmh vardı.. ama ayaklarım titredi resmen.. bunu bi halter gibi düşün.. 100 kg kaldıran bi adama sadece 1kg daha ekliyosun ama kaldıramıyor.. :) hızda böyle bişey olsa gerek.. yani 26 büyük bi fark bu teze göre.. :D[/QUOTE]
:)
[QUOTE=blg;223461]ben araba ile 110 km hız yapınca korkuyorum siz neler diyorsunuz böyle :lol: :lol:[/QUOTE]
birde board üzerinde o hızlar arabada %50 daha fazla gitmek gibi çünkü açıkta olunca daha yüksek hızda gibi geliyor :)
[QUOTE=snowrock;223468]cıhh yanlış cevap :) kayakçılar snowrock'ı geçmek için hazırlık çalışmaları yapıyorlar :) düello sonuçları ortada :)[/QUOTE]
:) ben düelloya katılmadımki.. İkincisi hazırlık die bişey yok.. 16 sına kadar hiç kaymicam, atmışım kayakları bi kenara.. wax bile çekmeyecem.. haritayla yarışacam... :) Bu arada programı yükleyip denedinmi.?? Bi hız denemesi yap bakalım programla..
[QUOTE=snowrock;223469]iki tane özel sigortam vardı şimdi bi tane var inceleseler bu adam yolda yürümeyi bilmiyor derler ne zaman bi aktivite de bi şey olsa yolda giderken düştüm merdivenden düştüm diye giderim :lol: sabıkalıyım artık onu da yemeyebilirler beni çok zorlamayın yenileceksiniz işte yoksa masraflar size kalır :lol:[/QUOTE]
ayıp ettin cani miyiz biz? ilk yardım ve zararı azaltıcı müdahaleler bizden... zamanında emrah'ın kolunu taktırmıştık yerine; senin de kırılan, çıkan neren olursa taktırırız... tabi sonra doğru istanbul'a... :lol: :lol: :lol:
merhaba, ben geldim :lol: :lol:
snowboard mu kayak mı ... bilemiyorum ki şimdi kayakçı arkadaşlarımı çok sevdim,hepsi çok iyiler sanki kayak diyesim var ama yinede karar veremiyorum :)
Saygılar,sevgiler... bu başlığı hiç unutmayacağım. :thumbup:
[QUOTE=blg;225804]merhaba, ben geldim :lol: :lol:
snowboard mu kayak mı ... bilemiyorum ki şimdi kayakçı arkadaşlarımı çok sevdim,hepsi çok iyiler sanki kayak diyesim var ama yinede karar veremiyorum :)
Saygılar,sevgiler... bu başlığı hiç unutmayacağım. :thumbup:[/QUOTE]
yine mi seeeeeeeeeeeeeeennnnn? :lol::lol::lol: bak şimdi, bizi gördün, ne kadar da güzel kaydık beraber, bol kar da yaptık, pistten vınn diye kaydık daha ne düşünüyon kızım, bırak şu tahtayı kayağa dön! :001_tt2:
[QUOTE=blg;225804]merhaba, ben geldim :lol: :lol:
Saygılar,sevgiler... bu başlığı hiç unutmayacağım. :thumbup:[/QUOTE]
gel gel ne olursan ol snowboarda gel...istersen 1000 kere kayak yapmış ol, biz seni bol karda beklemeye razıyız yine de snowboarda gelll
[QUOTE=westblue26;225807]gel gel ne olursan ol snowboarda gel...istersen 1000 kere kayak yapmış ol, biz seni bol karda beklemeye razıyız yine de snowboarda gelll[/QUOTE]
:) Sağol Kaya evet bu konuda hakkınızı ödeyemem ama Capeside' ta çok bekledi bak yine kafam karıştı :001_tt2: :)
[QUOTE=istanblues;225806]yine mi seeeeeeeeeeeeeeennnnn? :lol::lol::lol: bak şimdi, bizi gördün, ne kadar da güzel kaydık beraber, bol kar da yaptık, pistten vınn diye kaydık daha ne düşünüyon kızım, bırak şu tahtayı kayağa dön! :001_tt2:[/QUOTE]
Bu başlık altında beni belki özlemişinizdir diye süpriz yapıyım dedim :) Evet çok keyifliydi gerçekten inanıyorumki ilerde, ilerki yaşlarda kayağa geri dönücem bunu biliyorum :)
[QUOTE=blg;225808]:) Sağol Kaya evet bu konuda hakkınızı ödeyemem ama Capeside' ta çok bekledi bak yine kafam karıştı :001_tt2: :)
[/QUOTE]
boşver şimdi onu, gizli ve utangaç üyemiz!!!! istek hakkında (kendisi de snowboard'a merak salmış) son yazdıklarına bir bak istersen:)
biz gerekirse nöbette tutarız...karanlığa alışığız nasıl olsa:)