Ynt: NE OLACAK HALIMIZZZ ??? kar yok yaaaa
bansko ve pamporovodan gelen iki maili paylaşmak istiyorum tekrar....
Dear Mert Isik,
Thank you for your interest in Lucky Bansko Aparthotel! If snowboarding is your main purpose, I would suggest to change the period of stay. The skiing season officially starts on 20.12. and most probably all the lifts and other machines will start working then.If your dates are flexible, it would be great to come after 04.01. Please let me know which dates you prefer, in order to prepare you a booking offer. Kind regards, Tsvetelina Androva
Dear Mert Isik,
Thank you for your enquiry.
Unfortunately, it is not possible to snowboard at the beginning of Dec.
If you can consider a later period( after 20 Dec) I will be happy to e-mail you our offers.
Kindest regards,
Galina Dafova
Resort representative-Pamporovo
onlarda ümidi kesmiş... bu yandığımızın işaretidir. 8)
olsun ama adamlar hiç olmazsa dürüst davranmışlar...ben toprak otele kaç kez yazdım..cevap bile vermediler...neyse dedim ya işte işletmecilerin kralı bizdekiler????
inanmıyorum ya bulgaristan da yalan oldu...
Evet malesef bizim otellerden kişisel olarak bilgi almana imkan yok..
Muhatap bulamıyorsun.
[quote=tugii ]
Muhatap bulamıyorsun.
[/quote]
uludagdaki bir otelciyle gecen gun konustum, diyorki 3 5 cm yagsa yeter biz arayanlara kar var diyelim de !!!!! o kadar para vericek insanlar bir gidecekler eridii.. ruzgar cıktı..
Arkadaşlar şimdi yukarıdan bir haber aldım bu yıl kayak sezonu açılmayacakmış..
[quote=tugii ]
Muhatap bulamıyorsun.
[/quote]
Bu konuda çok kızgınım abi..turlara ilgi var..çünkü kalabalık geliyorlar..kalıyorlar..eğlence felan..para bırakıyorlar yani..ama yalnızsan ayvayı yemişsin demektir...adam nerdeyse kayaklarına göz koyacak ..şunu nasıl tavuğa çevirsem diye ellerini ovuşturuyorlar.. >:(...
sezonun açılmamasına bizden çok bu paragöz işletmeler üzülür...yani hiç merak etmeyin ne yapar ne eder yağdırırlar...
[quote=red__KAN ]
:( :( :(
[/quote]
bu arkadaş niye mi üzgün...çünkü geçen de de o toprak otele ulaşamadı..hem de telefonla >:(