Müdürümden kapak üstüne kapak :) Kapayalım da bari asidimiz kaçmasın :)
Printable View
Müdürümden kapak üstüne kapak :) Kapayalım da bari asidimiz kaçmasın :)
[QUOTE=Seyirci;223128]ahahhahahh aynı zamanda senin hiç bir zaman üzerinde 106 km hızlara ulaşamayacağın tahtanın adıdır :) :lol::001_tt2:[/QUOTE]
90la 106 arasında olan 16km farkın çok olmadığını düşünerek zorlarsam o hızlara da çıkabileceğimi düşünüyorum ammmaaaa benim board freestyle bir board bu açıdan dez avantajlı daha sert bir hardboard ile daha yüksek hızlara çok rahat ulaşılabilir benim board esnek olduğundan o hızlarda fena titreşim yapıyor :)
[QUOTE=snowrock;223137]90la 106 arasında olan 16km farkın çok olmadığını düşünerek zorlarsam o hızlara da çıkabileceğimi düşünüyorum ammmaaaa benim board freestyle bir board bu açıdan dez avantajlı daha sert bir hardboard ile daha yüksek hızlara çok rahat ulaşılabilir benim board esnek olduğundan o hızlarda fena titreşim yapıyor :)[/QUOTE]
bırak şimdi bırak mawerick"e diyordun ya bahane falan filan :lol::001_tt2:
[QUOTE=Seyirci;223148]bırak şimdi bırak mawerick"e diyordun ya bahane falan filan :lol::001_tt2:[/QUOTE]
ahahaha mazeret olarak algılanmış yanlis anlaşılmasın :) sadece mevcut durumu anlatıyorum ben sözümün arkasindayim :) kayakla o hıza çıkan bı insan sonunda allam sana geliyorum diyebilir ben o hızın sonunda güler gecerim :) Maverick bilir :D liste açık adamlar çalışıyor takdir ediyorum kolay değil snowrock i gecmek icin çalışmak lazım :lol: :lol: maden pistinde Maverick 100e ulaşssaydi bende 120 yi bulurdum baktım fark attım cok kasmadım maksimum 90km civarlarında hiza cikarak bitirdim :) kayakta bile o hızlar zorken ben boardla yapıyorum duşunun artık :D buradan sonuçla arızali bı adamın altında kaykay bile olsa kayakciyi gecer :lol: :lol:
Bende kayağa başlamadan önce bu soruyu kendi kendime sormuştum , board nedense daha bir ilgimi çekiyordu , sonra forumlardan biraz araştırayım dedim kendi kendime , nerede okuduğumu hatırlamıyorum ancak birsi şöyle bir şeyler yazmıştı ve bana mantıklı gelmişti ; Kayak veya board farketmez , fakat önce kayak ile başlayıp sonra boarda geçmeyi tavsiye ediyordu.
Bende Kayak ile başladım , 10. günümdeyim ve paralelden carving stiline doğru yol alıyorum , 2 hafta önce ilk defa bol kara girdim ; daha önce okuduklarımı tatbik ettim , ağırlık merkezimi önden arkaya , merkez ağırlıklı fakat saplanacak gibi olursa arkaya doğru vererek yamaçtan indim aşağıya , neredeyse harcadığım efor tüm gün harcadığımdan fazla idi .
Fakat inanılmaz derce zevkli bir durum ; stabilize yoldan asfalta çıkmak gibi :) , gökyüzünde süzülmek kıvamını yakalayamamış olsam da , asfalt modu yeterliydi ilk denemem için .
Ben yaptığım işi pek nadir yarım bırakmışımdır , kayağa başladıysam giant slalomda 100km leri görmeden geçmem boarda :) biraz iddalı oldu belki ama olsun hedefi şimdilik yukarıda tutayım olmazsa ileride bir bahneye sığnıp revize ederim :)
Peki ondan sonra boarda geçermiyim ? "o gün gelsin bakarız " deyip geçiştiriyorum şimdilik.
sağlıcakla...
not ; ayrıca "özgür ruh" kavramını boardcuların sahipleniyor olmasından inanılmaz derecede rahatsız oluyorum , nesnelerin kişiselleştirilmesi bana hem saçma gelmekte hemde ruh sahibi insanı nesnelleştirmekte :) , ben bir nesne değilim , bir kayakçı olarak bir çok boardcıdan daha "özgür bir ruh um " .
[QUOTE=turana;223153]"özgür ruh" kavramını boardcuların sahipleniyor olmasından inanılmaz derecede rahatsız oluyorum , nesnelerin kişiselleştirilmesi bana hem saçma gelmekte hemde ruh sahibi insanı nesnelleştirmekte :) , ben bir nesne değilim , bir kayakçı olarak bir çok boardcıdan daha "özgür bir ruh um " .[/QUOTE]
Ağzına sağlık.. :)
anca ruyanda snowrock... :lol:
[QUOTE=oliver_han;223157]anca ruyanda snowrock... :lol:[/QUOTE]
oliver gazıver :D
bazen tercih konusunda öyle komik sebepler yada dayanaklar görüyorum duyuyorum ki.....
genelde de nedense bu garip ve subjektif sebepler hep boardseverlerden geliyor...
özgür ruh bunlardan birisi....
ağırlık çalışmalarındaki ''squat'' egzersini dayanak gösterip kayak ve snowboard arasında seçimin snowboard olması gerektiğini söyleyenler..
doktor olup snowboard vücut için daha sağlıklıdır diyenler...
kayak 1 günde öğreniliyor ama snowboard 5. günde bile hala ne yapıyorum ben diyip snowboard diyenler...
daha neler neler...
açıkca söyleseler snowboard seçtim, benim seçimim budur, bunu seviyorum; söyleyecek en ufak söz olmaz...
çünkü meseleye rasyonalite ve subjektivite ışıkları altında bakılmalıdır...
beğenmek, sevmek, özgür bulmak...bunlar görece-subjektif bakış dahilindedir...
ama işin sağlık, istatistik tarafına bakarken yazdıklarından buram buram hayatı boyunca spor uzağı olduğu yada kış sporları konusunda herhangi magazinel dahi altyapısı olmadığı belli olan, mesela bir doktor bile, subjektif etki altında yorum yaparsa komik anlamsız ölçüsüz bakış açıları ve dağlarda da gereksiz çekişmeler, önyargılar sıralanır...
[QUOTE=snowrock;223161]oliver gazıver :D[/QUOTE]
[url=http://www.eksisozluk.com/relvidpop.asp?id=497704]arkada_lar1n1n gaz1yla uçan çocuk - konulu videolar[/url]
Arkadaşlarının gazı ile uçan çocuk , videosu aklıma geldi.