Cevap: [Safranbolu] 2-3 Ekim 2010 Kartutkusu Yeme İçme Etkinliğinde Buluşuyorr...
Elde olmayan nedenlerden dolayı bu güzel organizasyona katılamayacağız. Çok üzgünüm. Size iyi eğlenceler.
[B]son durum:
[/B]1- iynem - OK - 2 Ekim Cumartesi
2- iynem +1 - OK - 2 Ekim Cumartesi
3- iynem +2 - OK - 2 Ekim Cumartesi
4- iynem +3 - OK - 2 Ekim Cumartesi
5- seyirci - OK - 1 Ekim Cuma
6- necla sultan - OK - 1 Ekim Cuma
7- Ali Şirin - OK - 2 Ekim Cumartesi
8- Ali Şirin +1 - OK - 2 Ekim Cumartesi
9- Ali Şirin +2 - OK - 2 Ekim Cumartesi
10- Emrah - OK - 2 Ekim Cumartesi
11- Noperler (Opsiyonlu)
12- Defne (Opsiyonlu)
13- cemka (opsiyonlu)
14- nilka (opsiyonlu)
15- adaka (opsiyonlu)
16- mnece (annesinden izin alabilirse)
Cevap: [Safranbolu] 2-3 Ekim 2010 Kartutkusu Yeme İçme Etkinliğinde Buluşuyorr...
arkadaşlar bir bir dökülüyorlar neyse canınız sagolsun,başka bir etkinlikte buluşuruz artık :)
[quote=Seyirci;169154]arkadaşlar bir bir dökülüyorlar neyse canınız sagolsun,başka bir etkinlikte buluşuruz artık :)[/quote]
Arkadaşlar bizimde düşük olan gelme ihtimalimiz hiç kalmadı ne yazıkki ;)
Listenin son durumu;
1- iynem - OK - 2 Ekim Cumartesi
2- iynem +1 - OK - 2 Ekim Cumartesi
3- iynem +2 - OK - 2 Ekim Cumartesi
4- iynem +3 - OK - 2 Ekim Cumartesi
5- seyirci - OK - 1 Ekim Cuma
6- necla sultan - OK - 1 Ekim Cuma
7- Ali Şirin - OK - 2 Ekim Cumartesi
8- Ali Şirin +1 - OK - 2 Ekim Cumartesi
9- Ali Şirin +2 - OK - 2 Ekim Cumartesi
10- Emrah - OK - 2 Ekim Cumartesi
11- Noperler (Opsiyonlu)
12- Defne (Opsiyonlu)
13- mnece (annesinden izin alabilirse)
Benim tek kişilik opsiyonum hala devam ediyor, fakat Istanbul dan gelecek 2 , 3 kişi daha bulmam lazım ki, yol maliyetimiz azcık hesaplı olsun ;)
iynem de çok yoğunmuş..gelmeyin de diyemiyormuş tabi.. bana dedi..uygun dille söyle dedi.. :
evinizde yapın kahvaltınızı...hadi hadi..dağılın bakiimm.. :lol::lol:
İynem katılım sayısı epeyce düştü,etkinlik 3 aile buluşmasına dönüştü ne yapalım varmı bir gelişme :)
[quote=bkaan;169180]iynem de çok yoğunmuş..gelmeyin de diyemiyormuş tabi.. bana dedi..uygun dille söyle dedi.. :
evinizde yapın kahvaltınızı...hadi hadi..dağılın bakiimm.. :lol::lol:[/quote]
sagolsun provakatörler :biggrin:
bkaan..Söyleme kimseye demiştim...Nolcek şimdi?
.............
Evet arkadaşlar, bence bu organizasyonu ilkbahara erteleyip 2010-2011 sezon değerlendirmesi kapsamında bir organizasyona çevirsek daha iyi olur gibi...
Sizce de uygun mu?
[quote=iynem;169193]bkaan..Söyleme kimseye demiştim...Nolcek şimdi?
.............
Evet arkadaşlar, bence bu organizasyonu ilkbahara erteleyip 2010-2011 sezon değerlendirmesi kapsamında bir organizasyona çevirsek daha iyi olur gibi...
Sizce de uygun mu?[/quote]
Yeterince uygundur, maksat gönüllerimiz bir olsun , her zaman buluşuruz ;)
[quote=iynem;169193]bkaan..Söyleme kimseye demiştim...Nolcek şimdi?
.............
Sizce de uygun mu?[/quote]
bkaan muradına erdin :biggrin:
mayıs ayı içerisi iyi olur diye düşünüyorum:)