Celik eldiven ici bileklik war bende zaten. O bileklikle tanistiricam seni celiklerin bi testini yapalım bakalım bu sezonuda cıkarırmı.
Printable View
Celik eldiven ici bileklik war bende zaten. O bileklikle tanistiricam seni celiklerin bi testini yapalım bakalım bu sezonuda cıkarırmı.
bence çıkartır ama sen alıcam diyosun illaki bu arada sen o çelik bileklikleri ne kadara almıştın ??
Yaw medikal firmalarda satılan bileklik bunnar. Ben almamistim annemin ondan carpmistim.
oo gayet ucuza gelmiş o zaman ;D ;D ;D ;D
Ewet ewet epey ucuza geldiydi ama gecen sezon duse duse iyice egdim buktum yamulttum.
[quote=Orumcenk ]
Bilek korumalı board eldiveni hala yok dimi?
[/quote]
gecen sene dıs hekımı oldugum ıcın bu konuyu baya arastırdım ve en sonunda level half pipe pro aldım bılımsel olarak kanıtlanmıs bı kac sey de gordum ve gecen sezon bıleklerımı ınanılmaz korudu guven verdı .... ama sunu solım elın 8.30 ıse 9.0 al yane bı buyugunu secın derım ... yurt dısından getırtıcektım kı turkıyede maltepede bı dıstrubutorunu buldum bı gunde teslım ettıler fıyatları 200 ytl cıvarı ıdı ...
Elinizde gecen sezondan kalma yada bu sezon siparişi verilmiş ve gelecek olan Deeluze alpin speed thermo 25.5 numara varmı? bide deeluxe track 325 yine 25.5 varmı??
[quote=arinnam ]
Elinizde gecen sezondan kalma yada bu sezon siparişi verilmiş ve gelecek olan Deeluze alpin speed thermo 25.5 numara varmı? bide deeluxe track 325 yine 25.5 varmı??
[/quote]
Deeluxe leri erken getirttik. Yarın dükkanda çeşitlere bakar size dönerim.
[quote=arinnam ]
[/quote]
Deeluxe iyi bi seçim , bende bu sene bi Deeluxe yapmayı planlıyorum. Adamların tek işi snowboard ayakkabısı yapmak olduğu için daha bi güven veriyor ;)
[quote=proshop ]
Deeluxe leri erken getirttik. Yarın dükkanda çeşitlere bakar size dönerim.
[/quote]
hımm.. süper sevindim.. aslında gecen sezon thermo speed i bulamamıstım.. sadece o olsada olur gibi.. tabi denemem lazım kaymadan anlayamam .. ama ikisinin de olup olmadıgından haberimolursa cok iyi olur.. tesekkürler..