-
Ynt: Kar geliyor!
Evet aynı ağrıyı çekiyorum bende , arka ayağımın baldırına kramp girecek sandım bi ara :P
Arka arağımın açısını değiştirdim , sanırım arkalar 12 önler de 15 oldu. Şimdi ayaklarım arasındaki aralığıda değiştirince daha da rahat edicem sanırım , şu anda bi yandan da fiş yazıyom bitince belki alırım tornavidamı elime :)
-
Emrah, şöyle bir baktım 269 üye olmuş sitede. :o
Artık bizim de bir yahoo.group yapma zamanımız gelmedi mi sence?
(ya da var ben bilmiyorum :))
İrtibatı koparmamış oluruz. Ne dersin?
-
yahoo group yada google group ta olur. ama bence irtibat kopmaz.
çünkü bu site forum üzerine kurulu. girmek isteyen içinne gelen her zaman girir takip eder.
ve forum daha düzenli bence grouplar dan
-
??? ???YA BU RESİM ATMA OLAYI BASİT Mİ SİTEYE? BİRİ ANLATSA YA İİİ OLUR.
GALİBA EK SEÇENEKLERDEN..BROWSE YAZIYO ORADAN MI?
-
MERHABA ARKADASLAR,foruma yeni uye oldum ne yazıkki daha yeni kesfettim diyelim:)
pazar günü uludaga gidiorum ama galiba bu gidisle pazara kar kalmıycak yada buzdan bir duvar ile karşılaşıcaz,cuma cmtsi kar yagacak diyorlar hic bilgisi olan varmı?
-
ben de bu pazar gidicem uludağa winterfest kapsamında, erken giden arkadaslarım var onların aktardığına göre pistlerin durumu mukemmele yakın su anda, en son gectigimiz cumartesi baya sağlam bi kar yağdı ve kar sıkıntısı aşıldı, meteorojinin sitesinde ise bu hafta cumartesi ve pazar yogun yagıs göseriyo bursa da, haliyle dağda, velhasıl kar sorunumuz yok gibi duruyo hatta ben tipiden dolayı ilk gunler pistlerin kapalı olmasından korkuyorum :P
-
bende winterfest ile gidiyorum..:) tek korkum kar yagısı uyarısı geri teperse pazara kadar kar kalmıycak,ama dedigin gibi cuma gecesinden pazartesiye kadar bursa ağır sağnak uludag ise yogun kar uyarısı var tipi olursada yandık pistlere bile cıkamıycaz:)
-
Kar yağsın ben pistlere çıkamamaya razıyım :P
Hafta sonu gelecek soğuk hava ne kadar sürecek bilen varmı , bi kaç gün kalıp gitmez inşallah
-
bende 3 sene universitede winterfeste gıtmıstım...gercekten cok gusell eglencelerın yaşantıgı ortamlar oluyordu...ve her sene ılk gununde hep karlı ve tıpıye denk gelmıstı...bu hafta sonu wınterfeste gıdeceklere sımdıden ıyı eglenceler:) tutyelıne bıde ıtalyan pıstlerıne benden selam solersınız :D
-
sagolasın :D valla meteoroloji cuma, cumartesi, pazar günleri bursayı koyu yeşile boyamış(yoğun yağış anlamına geliyo) artık en azından bi 10 cm kar almıcaksa uludağ bu haftasonu meteoroloji bu işi bıraksın ;) perşembe gunu de snow forecasten kesin bilgiyi alırız artık ne olacağına dair, eğer mucize olur da hiç kar yağmassa o zaman felaketimiz olur çünkü çarşamba ve perşembe çok şiddetli esiyo uludağda bu da pistlerin bütünüyle buza çekeceğine işaret, haftasonu kar şart yani..
gidişata bakarak yorum yaparsak bu yağışlı hava cuma gunu sadece marmarada, cumartesi günü doğu anadolu hariç butun yurtta, pazar gunu ege bolgesi hariç butun yurtta, pazartesi sadece doğu da etkili oluyo, salı gunu de kuvvetle muhtemel yurdu terkediyo.. sonra yeni bi yağış gelir mi gelmez mi bilmem dua edelim gelsin.. allah hepimize bolkarlı günler göstersin.