[quote=Deniz & Murat USLU ]
cok pahalı ya onlarda.. vizesi vs de cabası.
[/quote]
bı hesap yaptım ztn 3 gunluk kaymak ıcın 2000.ytl yı gozden cıkarman gerekıooo adambası :(
Printable View
[quote=Deniz & Murat USLU ]
cok pahalı ya onlarda.. vizesi vs de cabası.
[/quote]
bı hesap yaptım ztn 3 gunluk kaymak ıcın 2000.ytl yı gozden cıkarman gerekıooo adambası :(
[quote=SnowFace ]
biz en iyisi evereste çıkam ;D
[/quote]
bızı anca o keserrr ;D
valla hep içimden bir ses olacak diyor ama... uludag a yaptıracaz herhalde...
15 aralıktan once unutalım bence...daha en az 1 ay beklerıss
yapma yaa.. napalım mangal yaparız bizde... orası da karsız iyice sinir bozucu olur. ben erzurumdan cok umitliydim ama orda da yok birsey dahaa
şu bembeyaz örtü rüyalarıma giriyo artık bıktım sıcak havalardan kuru ayaz havalarından yahu adam gibi kar göremiyoz evin önünde pencere önünde nasip olur da bu kış yağar hem gider erciyese uludağa kartalkaya ya kayak yaparız geliriz memlekete burda da alırız havucu zeytini kardanadam yaparız ;D
bu konuyu ilk gordum dedim kesin cem açtı konuyu ;D günahını almışım bu sitede kar manyagından çok ne var unutmuşum bi an pardon cem ;D
kar 1 haftaya yagar, bilemedin 2 hafta,eger iki haftada yagmazsa...............anammmmmmmmmmm :o
kar makınası alınsın artık su merkezlere , herkes isyanlarda walla ;D
benim içim çok rahat kesin kar olacak bayramda,her sene aynı stres oluyor herkeste(elbette bayrama geldiği için farklı bu sefer) gecen sene aralığın başında kaymışım 2aralık sanırım gayet de güzeldi pist ve uludagdaydım sarıkamış fln değil o yüzden dert etmesin kimse:D