Cevap: Snowboard mu ? Kayak mı ?
işte bu yüzden ben size daha çok saygı duyuyorum dedim :) çünkü 'aman bu ne ya' deyip bırakmadınız, sonuna kadar sabrettiniz ve başardınız..gerçekten çok zor!!! sanırım 5 gün üst üste yaparsam bişeyler öğrenebilirim...ama bu kadar vaktım yok ve bana yardım edecek arkadaş lazım ama hiç kimsenin vaktini çalmak istemem :) yavaş yavaş kendim öğrenirim diye düşünüyorum, özellikle bolkarda kaymak çok keyifli olmalı ve gerçekten öğrenirsem boklarda kayacağım... pistte kayak gibisi yok :)
[QUOTE=istanblues;220626]işte bu yüzden ben size daha çok saygı duyuyorum dedim :) çünkü 'aman bu ne ya' deyip bırakmadınız, sonuna kadar sabrettiniz ve başardınız..gerçekten çok zor!!! sanırım 5 gün üst üste yaparsam bişeyler öğrenebilirim...ama bu kadar vaktım yok ve bana yardım edecek arkadaş lazım ama hiç kimsenin vaktini çalmak istemem :) yavaş yavaş kendim öğrenirim diye düşünüyorum, özellikle bolkarda kaymak çok keyifli olmalı ve gerçekten öğrenirsem boklarda kayacağım... pistte kayak gibisi yok :)[/QUOTE]
denk getirebilirsek ben kendi adıma yardımcı olmak icin elimden geleni yaparım zaten gösterilen hareketlere çalışacağın icin gösteren kisi de o esnada rahatlıkla kayabilir sonra tekrar bı hareket gösterip kaymaya devam edebilir :) doğru yoldasin sakın bırakma bolkarda kayman cok sürmez ve tahmin ettigin gibi müthiş keyifli :)
Re: Snowboard mu ? Kayak mı ?
[QUOTE=majucan;220570]Uludağda 140 cm kardan bahsediliyor ama forumdaki arkadaşların hepsi hem kar yetersiz diye şikayet ediyor hem buzlanma var diye. Dün erciyesteydim toz karda harika kayışlar yaptık. Sizin (oliver için nezaket anlamında forumun genelini asla kapsamıyor) bu erciyes düşmanlığınızı nasıl giderebiliriz bilmiyorum. 1 hafta kayseride misafir etsekte erciyesi denk geldiğin bir kaç rüzgar ve karsız haliyleki önyargından çıkarabilirmiyizki?[/QUOTE]
iki konuyu birbirinden ayirmak lazim... erciyes'i ve kayseri'yi severim... kayserili dostlarim alinmasin ama erciyes onde gelir hani... 91 ya da 92'dir ilk gelisim... uzunca bir sure de sezonda en az 10, cogunlukla 15 gun kaldik... ancak gerek kar durumunun yetersizligi gerekse isletmecilerin tavirlari sebebiyle elimizi ayagimizi yavas yavas cektik... bir daha gelir miyim? pek sanmiyorum... evet yeni yatirimlar guzel oldu evet ulasim artik cok kolay ama ayni sekilde sarikamis'a, palandoken'e ve yurtdisindaki bir suru merkeze de erisebilme imkanina kavustuk... erciyes'in tekrar listemizde yer almasi icin yatirimlarin tamamlanmasi ve baska merkezleri mumla aratmayacak sekilde isletilebilmesi gerekiyor... belki bir gun hayaller gercek olur kim bilir???
bu arada tina'dan ne haber? geldi mi? neler oldu?
bortcularda amma atmis yoklugumuzda... yahu avci hikayesi gibi... ayiptir... :lol: :lol: :lol:
Cevap: Re: Snowboard mu ? Kayak mı ?
[QUOTE=oliver_han;220672]iki konuyu birbirinden ayirmak lazim... erciyes'i ve kayseri'yi severim... [/QUOTE]
En son ne zaman gelmiştiniz oliver?
2010 subat olmasi lazim...
Cevap: Re: Snowboard mu ? Kayak mı ?
[QUOTE=oliver_han;220684]2010 subat olmasi lazim...[/QUOTE]
:) Başka sorum yok sayın oliver. Bundan sonra erciyes hakkındaki sözlerinizi ciddiye almamam için yeterli uzaklıkta bir tarih...
Ne diyorduk kayak mı board mı? Ordan devam edebiliriz :afro:
[QUOTE=snowrock;220646]denk getirebilirsek ben kendi adıma yardımcı olmak icin elimden geleni yaparım zaten gösterilen hareketlere çalışacağın icin gösteren kisi de o esnada rahatlıkla kayabilir sonra tekrar bı hareket gösterip kaymaya devam edebilir :) doğru yoldasin sakın bırakma bolkarda kayman cok sürmez ve tahmin ettigin gibi müthiş keyifli :)[/QUOTE]
tamam :) yardım etmeye hazır olduğun için teşekkür ederim şimdiden :) umarım becerebilirim bu işi :biggrin:
lift sayisinin artmasi, dagin kuzey yamacinin kullanilmasi ve suni karlama sistemi sportif altyapi bakimindan problemlerin kismen cozulmesini sagladi... buna lafimiz yok eywallah... ancak genel olarak isletme zihniyeti ve kent ayni kaldi mi? ne yazik ki evet... sadece lift bakimindan dusunmeyin, kenti ve dagi, otelini, kafesini, restoranini ve insanini bir butun olarak ve turizm acisindan, bir turist gozuyle ele aliyoruz... siz eskinin uzantisi konumundaki yapiyla ve fakat yeni tesislerle mutlu olabilirsiniz... sonucta altyapi baya guzellesmis ve daha da iyi olacak gibi duruyor... amma velakin benim liftler hatrina da olsa katlanabilecegim bir turizm kenti imaji cizemiyor kayseri... halbuki yani basinda kapadokya var... ben daha buyugum diye dusunmeden dersler alinmali... hali hazirda pek alinmis gibi durmuyor... belki bir gun hersey duzelir mi? zor... artik kayseri fazlasiyla kalabalik...
[QUOTE=istanblues;220703]tamam :) yardım etmeye hazır olduğun için teşekkür ederim şimdiden :) umarım becerebilirim bu işi :biggrin:[/QUOTE]
ben kiminle bolkara gireceğim sende boarda düşersen :)
[QUOTE=Seyirci;220758]ben kiminle bolkara gireceğim sende boarda düşersen :)[/QUOTE]
abi ben kayakla bolkara girmekten korkuyorum :lol: geçen sene girdiğimizde bi düştüm kayaklarım bi tarafa ben bi tarafa :)))))) sanki boardla bu iş daha kolay olacak gibi geliyo bana..:biggrin:
ama senin peşindeyim her zaman :) ayağımda ne olursa olsun ;)