Erzurum a sabahtan beri ince ince aralıklarla atıştırıyor. Sabah kalkınca heryerin beyaz olması dileğiyle. Bu arada çok istiyorum yağmasını ama arabaya kışlık bakım yaptırmadım kış lastiklerini takmadım bakalım halimiz nice ola.
Printable View
Erzurum a sabahtan beri ince ince aralıklarla atıştırıyor. Sabah kalkınca heryerin beyaz olması dileğiyle. Bu arada çok istiyorum yağmasını ama arabaya kışlık bakım yaptırmadım kış lastiklerini takmadım bakalım halimiz nice ola.
:)
Bende kimsenin haberi yokmuş gibi her konuya erzurumda kar başladı diyorum. Sevincimi paylaşayım dedim ilk ben haber veriyormuş olayım dedim...:))
Amaç bu sitede sanırım kar ile,kayak,snowboard,...vs konuları birbirimizle paylaşmak!!!Ben gerçekten kayak tutkunu biriyim,bu sitedeki arkadaşlara cok değer veriyorum ve ilginizi çeker diye bilgileri paylaşmaya çalışıyorum!!!
Bence önemli olanda bu zaten arkadaşlar :)
Bende hızlı ve çok haber paylaşmaya çalışıyorum ama hızınıza yetişemiyorum. Sabah yağan kar haberini akşam 21.00 da veriyorum dedim ya muallimlik zor zanaat.
ben devamlı proje çiziyorum bilgisayarda,onun için siteleri düzenli olarak simdilik takip edebiliyorum :)
Kolay gelsin. Masa başı çalışmalarının acısını dağda kar üstünde sonuna kadar çıkartmanı dilerim
zaten anca dağda acısı cıkıyor,devamlı tasırım yapıyorum ,bi saatten sonra insan kendini kaybetmeye başlıyor... :)
bencede snowforecast 1 hafta sonraki hava durumuna 50cm karla başlıo günler yaklaşdıkça azaltıo 5cm e kadar indirebilio kısacası en son kaça olur abi durumuna geliyor ;D
umut ::)