Cevap: Hergün Bir Üründe İndirim Burada! SPXSHOP.COM'DAN
[quote=Emrah;173623]doğru diyosun da, hani bileğimde Burton un bilek koruması olaydı , tutvereydim bileklerimden kırılma diyeydim dur diyeydimmmmm:lol::lol:[/quote]
geçtiğimiz yıl yağmıştı bu burton bileklik korumalarının indirimini. hatta benimkiler ordan alınma. umarım işe yararlar bu sezon.
[quote=KiTe;173657]Sen koş, bende kollarımı açıp durayım bi deniyelim baklım, oluyo mu....[/quote]
ben araniza girmeyeyim, girin birbirinize :001_tt2::lol:
[quote=Gambit;173659]ben araniza girmeyeyim, girin birbirinize :001_tt2::lol:[/quote]
yarasalık yapma şimdi... :001_tt2: :lol:
[quote=Gambit;173667]hakettiler ama :lol:[/quote]
valla savunulacak bir noktası yok... haklısın... :lol:
[quote=KiTe;173669]Kendi yazdığımı bi daha okuyunca bana da garip geldi :lol::lol::lol:.
Emrah, vazgeçtim abi koşma bana doğru, kırarım bileğini ha ona göre...:biggrin:[/quote]
:biggrin: :lol: :lol: :lol:
[quote=KiTe;173672]Kardeş seninde niyetin aramıza girmek galiba :biggrin::biggrin::biggrin:, gel gel sana da yer var merak etme :biggrin::biggrin::biggrin:.
Ya bu arada şaka maka özledik kardeş ya, kaç gün kaldı, ne zaman geliyorsun?[/quote]
yarasa bu babacım, uçar gider... :biggrin: :lol:
[quote=KiTe;173672]Kardeş seninde niyetin aramıza girmek galiba :biggrin::biggrin::biggrin:, gel gel sana da yer var merak etme :biggrin::biggrin::biggrin:.
Ya bu arada şaka maka özledik kardeş ya, kaç gün kaldı, ne zaman geliyorsun?[/quote]
haydi haydi kivirma simdi, Oli nin dedigi bir ben ucar kacarim aradan; siz "[B]deneyin[/B]" biz mani olmayalim, :biggrin:
ben de ozledim valla, 3 hafta sonra Bagdat cd deyim, az kaldi kardes :thumbup1:
maalesef
tek tesellim Aralik 21 e kadar orda olacagim icin bir ihtimal kar yagmis ve tura gidebilecek olmamiz. Bol Bol kar yagar diye dua edicem onumuzdeki 1 ay
[B]BBG GRIPPER KAPŞONLU CEKET :
SADECE BUGÜNE ÖZEL 209.99 TL YERİNE 69.99 TL!!! [/B]
Billabong’dan dışı bizi, içi sizi yakan yepyeni bir ürün ve yepyeni bir kampanya !!
Street-lifestyle tarzında dış görünüme sahip, dahili kapşonuyla mevsimlik olarak giyebileceğiniz, sıradışı ve eğlenceli iç astar grafiğiyle tüm zamanlarda yanınızdan ayıramayacağınız bu ürüne çok cazip bir fiyata sahip olun..!
[url=http://www.spxshop.com/pinfo.asp?pid=25310]GRIPPER 09[/url]
Bol şans dileriz.
Selam termal icliklere ya da termal uzun kollulara ya da polar üstlere kampanya yapma şansınız var mi
hala burton binding bekliyoruz...est olmasın lütfen :))) freestyla falan olur yani :)