:(
Printable View
:(
yaw daha dün cennetti yukarısı, 1 günde amma değiştirmişsiniz koşulları :) buzlu, rüzgarlı, kozalaklı...vs ;D
En nihayetinde bu bir doğa sporu, doğa bize değil, biz doğanın koşullarına uyup, ona göre giyinip zevk alcaz. Bugün yarın çıkılmaz gibi bir durum yok ama en güzel gün tahminini zorluyorsak Kemal abiye yada meteorolojiye bakıp şansımızı deneyebiliriz ;D [url=http://www.zevkisefa-yangelipyatma-tutkusu.com]www.zevkisefa-yangelipyatma-tutkusu.com[/url] olcak sizin sonunuz söliyim ;D
Valla meteo cok ruzgarlı kayılmaz dedi ama hiçte oyle bişi yoktu kendi kanaatimce en nihayetinde sezonu açtık finallerden bi ara bulup (:
en guzel tarafı ulaşım cok kolay oldu yollar tertemizdi
işte bu, 10 numarasın :)
olumlu bişilerde varmış yane ehehe. Finallerinde başarılar Yiğit :)
evet ya bugun gerçekten çok güzeldi , sıra bekleme yok , yerde yatan çok sayıda arkadaş yok (çarpmamak için) :) ama buzluydu ve akşam üstü lodos başladı fenaydı ama dedikleri gibi kaymaya engel değildi.
[quote=PenguenTepe ]
yaw daha dün cennetti yukarısı, 1 günde amma değiştirmişsiniz koşulları :) buzlu, rüzgarlı, kozalaklı...vs ;D
En nihayetinde bu bir doğa sporu, doğa bize değil, biz doğanın koşullarına uyup, ona göre giyinip zevk alcaz. Bugün yarın çıkılmaz gibi bir durum yok ama en güzel gün tahminini zorluyorsak Kemal abiye yada meteorolojiye bakıp şansımızı deneyebiliriz ;D [url=http://www.zevkisefa-yangelipyatma-tutkusu.com]www.zevkisefa-yangelipyatma-tutkusu.com[/url] olcak sizin sonunuz söliyim ;D
[/quote]
bu işi paraya çevirmem lasım emre sen bana yardımcı ol sen ticaretde benden daha tecrübelisin ;D ;D
bi saniye... ferdy o board bana bi yerden tanıdık geliyo! :)
resimde bombaymış, abi sen neymişsin ;D
[quote=KML ]
bu işi paraya çevirmem lasım emre sen bana yardımcı ol sen ticaretde benden daha tecrübelisin ;D ;D
[/quote]
yok abi ticarette çok iyi değilimdir. Zaten önce penguenlere hizmet etmek için dükkanı açtım ama türkiye'deki penguen istatistiklerinde ciddi yanılmalar yaptığım için zararım büyük.
neyse, ille de beni dinlemek istersen, bence medyum ol, tahminlerin on numara ;D
[quote=KML ]
[/quote]
yok abi ticarette çok iyi değilimdir. Zaten önce penguenlere hizmet etmek için dükkanı açtım ama türkiye'deki penguen istatistiklerinde ciddi yanılmalar yaptığım için zararım büyük.
neyse, ille de beni dinlemek istersen, bence medyum ol, tahminlerin bomba ;D
[quote=PenguenTepe ]
bi saniye... ferdy o board bana bi yerden tanıdık geliyo! :)
resimde bombaymış, abi sen neymişsin ;D
[/quote]
ehe tanıdık tanıdık , ilk defa boyuma göre küçük bi denedim ve sürat felakettir düşüncesiyle değişik hareketler öğrendim saolsun bhdr tavsiye etti :) bide dönüşteki o çay yokmu ya unutulmaz o sıcak çay tadı , sanki ilk defa içmişim gibi oldu :) teşekkürler herşey için ama daha yeni başladık inşallah hep ordayız.