Wunderground'ın 5 günden sonraki tahminleri genellikle sallamasyon oluyor maalesef. ::)
Printable View
Wunderground'ın 5 günden sonraki tahminleri genellikle sallamasyon oluyor maalesef. ::)
raikkonen hadi gözün aydınumarım kar yağar.... ve bozdağ da sezonu açarsınız :)
;D ;D
inşallah yağar zaten bir hafta sonra bozdağ a gitmeyi planlıyom finaller bitince yani...bakalım nolcak..
e artık bir kaç foto gönderirsin deme :)
Yarın 4 arkadaş günübirlik Kartalkayaya gidiyoruz.
Gelecek arkadaş olursa bekleriz.
Hatta İstanbul'dan gelmeyi düşünen olursa bize takılabilir.
Hareket saati: 05:30
Size iyi eğlenmeler keske imkan olsada böyle sakin bir zamanda bizde gelebilsek :)
Bol bol fotoğraf çektirmeyi unutmayın ;)
Yarın akşam görüşürüz. :) ;)
Bu arada Uludağ'a giderken de bayağı bir macera yaşamışsın.
Kızın için geçmiş olsun.
emrah abı wallahı takkdır ettım senı saat 3te uludaga warmıssın genede hafta sonunu snowboardla gecırdın yaa tebrıkler wallahı...ama ufak yıgenımız ıcın uzuldum bu kadar erken yasta o ortamın havasını solmak warken bozuk sucukların acısını cekmıs...tekrardan gecmıs olsun size....
Kar tutkusu dediysek altınıda doldurmak lazım dimi ;)
Uludağ tam bi macera oldu ama kesinlikle buna değdi , yarama merhem oldu nefes aldım o kısacık zamanda .
Bu arada boardumun ayarını değiştirmeye karar verdim , arka ayağımı döndürmek istediğimde her zaman gelmiyor kerata :P ayaklarımın arasını bir vida daraltıcam , aşağı yukarı omuz genişliğine gelicek , o zaman biraz daha rahat edeceğimi düşünüyorum ;)
kesınlıkle rahat edersın hatta bence su sekılde kaydıgında ayagının yan yuzunde(arkadakı ayak) cok fazla bı agrı olur..sıfıra yaklastırınca cok daha rahat edersın :)
hatırlıyosan kartepede demıstım sana ayaklarım acıyo acıyı degıstırmeye gıdıyorum dıye :D