Simdilik susuyorum sadece.
Printable View
Simdilik susuyorum sadece.
[QUOTE=Maverick;220160]Simdilik susuyorum sadece.[/QUOTE]
Suskunluğum asaletimdendir :)
[QUOTE=Sibel;220158]Bir gün mutlaka boardu deneyeceğim :):)[/QUOTE]
Sibel, bord yerine göre kayaktan daha keyifli, özellikle bokarda..Bence de mutlaka deneyin..
Bu arada ara sıra yazılıyor...Borddan kayağa geçen yok diye....Hayır var...10 senedir bord yapan arkadaşıma kayak öğrettik..
Her zaman genç kalmayacağız...Ömür yettiğince kar üstünde kalacaksak eninde sonunda kayağa geçilecek....
Bak Seyirci'ye...Hiç bordun hoplamalı zıplamalı düş kalkına heves ediyor mu? :lol: :lol:
[QUOTE=iynem;220175]Her zaman genç kalmayacağız...Ömür yettiğince kar üstünde kalacaksak eninde sonunda kayağa geçilecek....
Bak Seyirci'ye...Hiç bordun hoplamalı zıplamalı düş kalkına heves ediyor mu? :lol: :lol:[/QUOTE]
burada bir kinaye seziyorum efenim yaşlı olduğum ima ediliyor sayın adminler bu cezasız kalamaz ilk organizasyonda biralarımı iynem ısmarlasın :) :)
[QUOTE=iynem;220175]Sibel, bord yerine göre kayaktan daha keyifli, özellikle bokarda..Bence de mutlaka deneyin..[/quote]
Bolkar inanılmazdı bu yıl ilk defa kayaklarla girdik:)çok keyif aldım bol bolda düştüm:)boardla inanılmaz bişey olmalı :)
[QUOTE=Seyirci;220178]burada bir kinaye seziyorum efenim yaşlı olduğum ima ediliyor sayın adminler bu cezasız kalamaz ilk organizasyonda biralarımı iynem ısmarlasın :) :)[/QUOTE]
Ceza olmaz keyif olur sayın Seyirci :) :)
[QUOTE=Sibel;220181]Bolkar inanılmazdı bu yıl ilk defa kayaklarla girdik:)çok keyif aldım bol bolda düştüm:)boardla inanılmaz bişey olmalı :)[/QUOTE]
Bolkarda kayak yapmayı beceremedim...Pist dışının duygusu ve keyfi müthiş...Onun için borda başlamıştım..Pistler güzelse kayak , bol kar güzelse bord yapıyorum..Tek eziyeti, iki ekipmanıda taşımak oluyor...
[QUOTE=iynem;220175]Sibel, bord yerine göre kayaktan daha keyifli, özellikle bokarda..Bence de mutlaka deneyin..
Bu arada ara sıra yazılıyor...Borddan kayağa geçen yok diye....Hayır var...10 senedir bord yapan arkadaşıma kayak öğrettik..
Her zaman genç kalmayacağız...Ömür yettiğince kar üstünde kalacaksak eninde sonunda kayağa geçilecek....
Bak Seyirci'ye...Hiç bordun hoplamalı zıplamalı düş kalkına heves ediyor mu? :lol: :lol:[/QUOTE]
sen tam boardcu olmamışsın arada kalmışsın bi yarın kayak diyor hala :lol: :lol:
[QUOTE=snowrock;220186]sen tam boardcu olmamışsın arada kalmışsın bi yarın kayak diyor hala :lol: :lol:[/QUOTE]
Aynen öyle snowrock...Ne kayaktan vazgeçerim ne de borddan :) İkiside çok keyifli..
Kayak yapmayi beceremeyen boarda gecer. Boardla paralel sekilde 2 Km/s ile kayan boardcuyum der.